2777
2789
اره دیگ بر همونه میگم پسرا به بهونه ازدواج میان گول میزنن

خدا لعنتشون کنه

باعث شدن دخترا قید عشق و محبت رو بزنن که اذیت نشن

بعد میگن مشکل از زناست

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

من که فقط رد کردم تا الان به بهونه های عجیب غریب و یه سری چرت و پرتا که امیدوارم پسرا منو ببخشن

ولی تو خلوت خودم که نمیتونم به خودم دروغ بگم

نیاز دارم

ولی خب درس و استقلال مهم تره

همه چیز از درون تو آغاز میشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا نمیذارن دختراشون مستقل باشن

مستقل شدن مگه چی دارهوالا همش سخته

مستقل شدن چی داره ک خونه مدر نداره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مستقل شدن مگه چی دارهوالا همش سخته مستقل شدن چی داره ک خونه مدر نداره

نمیگم شوهر نکنن اما مگه دختر بردس تا خونه پدر بدش اجازش دست شوهر من خودم دارم مستقل میشیم اقا بالاسر دردسرم ندارم

مستقل شدن مگه چی دارهوالا همش سخته مستقل شدن چی داره ک خونه مدر نداره

مستقل شدن یعنی آویزون نبودن

یعنی اینکه تحت سلطه یکی دیگه قرار نگرفتن

مستقلی یعنی قدرت

مستقلی یعنی اینکه همش منتظر نباشی شوهرت کار پیدا کنه و بیاره پول بهت بده

✨️🍁

مستقل شدن یعنی آویزون نبودن یعنی اینکه تحت سلطه یکی دیگه قرار نگرفتن مستقلی یعنی قدرت

تو خانواده سالم چیزی بنام اویزانی نداریم

اویزان ب کی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیگم شوهر نکنن اما مگه دختر بردس تا خونه پدر بدش اجازش دست شوهر من خودم دارم مستقل میشیم اقا بالاسر ...

ببخشید ادم بخواد پاکدامن زندگی کنه مستقل بودن و خونه بابا بودن باهم فرقی نداره

تو خانواده سالم چیزی بنام اویزانی نداریماویزان ب کی؟

آویزانی یعنی اینکه بشینی شوهرت کار پیدا کنه

و بیاره بهت پول بده

ولی مستقل باشی راحت میتونی خودت خرج خودتو دربیاری

رو شوهر بدبخت هم فشار نیوفته

✨️🍁

آویزانی یعنی اینکه بشینی شوهرت کار پیدا کنه و بیاره بهت پول بده ولی مستقل باشی راحت میتونی خودت خرج ...

چیزی ک تو ذهن شما کردن اینه.

و گرنه زن خانه دار هم وطایفه داخله خونه دادن

تاپیک پر بازدید هر شب با خیانت هست یا کتک خوردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.