2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 299 پست
استاتر به نظرم عقده ای هستی طبق جواب دادنت به کامنتا میگم!وقتی تاپیک میزنی باید منتظر هر حرفی باشی چ ...

تو هم خواهر شوهر تیغ زنی تو رو خدا این کارو نکن چون ادم از زندگی این واون بکنه هیچ خوشی قسمت خودش نمیشه خواهر شوهر منم مثل تو ترشیده دونفر اومدن خواستگاریش فرار کردن اون پولا بخدا قسمت نمیشه بذار مثل تو جمع کنه پول رو پول بذاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیز خودت گفتی واسه من هیچی نخر فقط واسه بچم یه چیز خوب بخر خب مشخصه خواسته حرصتو دربیاره این ...

این جوری که بدتر کوچیک میشه"/😂

اصن باید کلا اهمیت نده

نمیدونم چرا من درک نمیکنم ناراحتی سر این چیزارو

:)
شما مهرطلبی

اسمش هر چی که هست و شما دوست داری صداش کنی من دوست دارم همیشه ذهنم نسبت به آدمهای اطرافم آروم باشه دلم نمیخواد تا دو شب بیدار بمونم تو ذهنم جنگ به پا باشه که چرا فلان کار تلافی نکردم چرا جواب تعنه فلانی رو ندادم چرا برای فلانی کادو بردم اون جبران نکرد خوب که چی همه اون فلانیها تخت گرفتن خوابیدن من دارم ذهنم رو با اره فکر و خیال میسابم آخرش هم فقط خودم صدمه میبینم من دوست دارم بلند طبع و بلند نظر باشم محبت کنم به آدمهای اطرافم دوست داشتن جبران کنن دوست نداشتن نکنن اونی که شما میگی مهر طلب طرف رو تو گوشش هم بزنی باز میخواد تو رو از خودش راضی نگه داره من اصلا اینطور نیستم همونقدر که محبت میکنم همونقدر هم در مورد ناسپاسی (جبران کردن نه)گارد دارم اگر برای کسی کاری بکنم و بهم طعنه بزنه یا بخواد کارم رو بی ارزش نشون بده دیگه هیچ وقت براش کاری انجام نمیدم اما توقع ندارم چون من برای شما یه هدیه خریدم شما هم عینش یا بیشترش رو برام بخری 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
اسی ولی کمی صبر کن چند روز بگزره  هرگز از ناراحتی زیاد تصمیم عجولانه نگیری فکر کن باید چی بگی ...

اخه من تا حالا از اونا هیچی ندیدم تووو کل عروسیم مادرشوهرم ۵ هزار تومن داد دست من چه بچه ام چه خودم هیچ فایده ای برای من ندارن نه محبت دارن نه پول به چه درد میخورن

تو هم خواهر شوهر تیغ زنی تو رو خدا این کارو نکن چون ادم از زندگی این واون بکنه هیچ خوشی قسمت خودش نم ...

همین ک از واژه ترشیده برای خواهر شوهرت استفاده کردی نشون میده چقدر شخصیت کثیفی داری من برادرم بچه مدرسه ایه هنوز تایم ازدواجش نشده ولی بشه سعی میکنیم براش زن مثل امثال تو گشنه براش نگیریم ک انتظار سوغاتی داره و منت چیزی ک بهش مربوط نیستو میزاره و جار میزنه

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

هرکس مخالفته میگی خواهر شوهر تیغ زن در صورتی ک توراهی دادن به زائر ی چیز مرسومه گدا گشنه بازیتو بزار برای خانواده خودت نه خانواده شوهر جای خواهر شوهرت بودم حتی نمیریدم کف دستت نتونستم ادبمو برات خرج کنم از حاضرین تاپیک عذرخواهی میکنم.

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
تو هم خواهر شوهر تیغ زنی تو رو خدا این کارو نکن چون ادم از زندگی این واون بکنه هیچ خوشی قسمت خودش نم ...

چقدر بی ادبانه صحبت می کنید واقعا یه سوغاتی ارزش این همه خشم و داره؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همین ک از واژه ترشیده برای خواهر شوهرت استفاده کردی نشون میده چقدر شخصیت کثیفی داره من برادرم بچه مد ...

ولی اسی احساس میکنه خواهر شوهرش بهش بی احترامی کرده که کادوی کم ارزش گرفته وگرنه بحث پول ش نیس

همین ک از واژه ترشیده برای خواهر شوهرت استفاده کردی نشون میده چقدر شخصیت کثیفی داره من برادرم بچه مد ...

واقعا خیلی بد توهین میکنه استارتر بعد توقع رفتار خوب از شوهر و قوم شوهر داره 

اخه من تا حالا از اونا هیچی ندیدم تووو کل عروسیم مادرشوهرم ۵ هزار تومن داد دست من چه بچه ام چه خودم ...

به هرصورت با اونا نمیشه کاری کرد تو باید روی شوهرت کار کنی

اگه ندارن که فکرکن صدقه بوده

اما اگه دارن و ازشما می کنن، که من فکر می کنم اینه، فقط بایدرو شوهرت کارکنی

نرم نرم

ای وااااااااااااای تو دیگه کی هستی 

ترشیده چیهههههههههههه

چه باشخصیتی تو

لابه لای چرت و پرت گفتن هات دو تا کتاب هم بخون