2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 299 پست
حتما اینا وضعشون خوبه  اونا ضعیفترن

تا الان که میگفتین رسمه!

خب پس بگین تو راهی دادن به وضع مالیه!

خب وضعشون خوب نبود یک و نیم نمیدادن ص هزار تومن میدادن

جای دوری نمیرفت. اونم به پسری که قطعا تلافی می کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خودش گفت مکه رفته چیزی ندادن

همونطور ک خودش گفت خانواده همسرش نیازمند هستن و از نظر مالی ضعیفن و اصلا مقایسه شما اشتباهه تو راهی دادنشون میشده تو راهی خانواده شوهر به عروس ولی شما داری با تو راهی دادن پسر به مادر و خواهرش مقایسش میکنی!حتی تو راهی هم نداده باشن قطعا خیالشون از پسرشون راحت بوده ک خرج و مخارج دستشونه و به راحتی همسرشون فکر میکنه بهتره چیزای هم قیاس با هم مقایسه بشن.

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

اسی معلومه تو خونواده ی گدا گشنه ای بزرگ شدی و خیلی سختی کشیدی ک این قدر از رفتار خواه شوهرت زورت اومده وداغ کردی.... قشنگ مشخصه از اون عروس بدا هستی ک خدا نصیب دشمن آدم نکنه امثال تورو....هرکی جواب عاقلانه بهت میده مثل سگ پاچه شو میگیری، یه شماره کارت بزار واست پول بفرستم بری گوشواره بخری واسه خودت ک یه کم از سوختگیت کم بشه... صددرصد جاریت آدم خیلی خوبیه ک واسش سوغاتی خوب آوردن ولی تو چون عروس آشغالی هستی واست سوغاتی آشغال اوردن...از طرز حرف زدنت با بقیه معلومه تو چه محیطی بزرگ شدی و چشمتون ب دست این و اون بوده ک دوقرون کف دستتون بزارن

تا الان که میگفتین رسمه! خب پس بگین تو راهی دادن به وضع مالیه! خب وضعشون خوب نبود یک و نیم نم ...

عزیزم من اولین کامنتم بود نگفتم رسمه 

گفتم کسی که وضعش خوبه اولا نباید چشمش به دست کسی دیگه باشه 

دوما مادرش بوده رفته کربلا خواسته کمکش کنه 

حتما لازم داشته که کمک کرده 

اگه وضعش خوب بود مطمئنا نمیداد بهشون 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
بابای من رفته بود مکه  به جای تموم کادوها رفتیم پارچه مجلسی گرفتیم چادرای خوشگل گرفتیم گذاشتیم ...

شاید نداره

چرا اینجوری میکنی،؟؟؟؟

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

تو هم خواهر شوهر تیغ زنی تو رو خدا این کارو نکن چون ادم از زندگی این واون بکنه هیچ خوشی قسمت خودش نم ...

وای بیچاره شوهرت و خانواده  شوهرت چه بی ادبی

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اسی معلومه تو خونواده ی گدا گشنه ای بزرگ شدی و خیلی سختی کشیدی ک این قدر از رفتار خواه شوهرت زورت او ...

نه خدایی حق داره دیگه آخه این چه سوغاتی براش آوردن من حس میکنم اینجوری توهین میکنند به طرف همچین چیزی میدن بهش 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...