امسال مادر شوهروخواهر شوهرم کربلا ثبت نام کردن شوهرمنم موقع رفتنشون یک ملیونوپونصد زد به کارتشون واندازه یه تومن هم برنج وروغن وغیره خرید برا خونشون چهارتا برادر شوهر هم دارم منم به خواهر شوهرم گفتم یه کادوی خوب برا دخترم بیار من چیزی نمیخوام اون وقت یه تیشرت اشغال اورده با چندتا سنگ چشم نظر روی یه سنجاق سیاه شده دارم میترکممم چیکار کنم زنگ بزنم بهشون بگم یاهیچی نگم بگن خر بود نفهمید شوهرم پول رو جلوی من نداد ولی بعدا بهم گفت داده غیر از اون ۵۰ ملیون وام براش جور کردیم شوهرم یه هفته از صبح تا شب دنبال کاراش بود عفریته یه جعبه شیرنیم به ما نداد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همونطور ک خودش گفت خانواده همسرش نیازمند هستن و از نظر مالی ضعیفن و اصلا مقایسه شما اشتباهه تو راهی دادنشون میشده تو راهی خانواده شوهر به عروس ولی شما داری با تو راهی دادن پسر به مادر و خواهرش مقایسش میکنی!حتی تو راهی هم نداده باشن قطعا خیالشون از پسرشون راحت بوده ک خرج و مخارج دستشونه و به راحتی همسرشون فکر میکنه بهتره چیزای هم قیاس با هم مقایسه بشن.
'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
اسی معلومه تو خونواده ی گدا گشنه ای بزرگ شدی و خیلی سختی کشیدی ک این قدر از رفتار خواه شوهرت زورت اومده وداغ کردی.... قشنگ مشخصه از اون عروس بدا هستی ک خدا نصیب دشمن آدم نکنه امثال تورو....هرکی جواب عاقلانه بهت میده مثل سگ پاچه شو میگیری، یه شماره کارت بزار واست پول بفرستم بری گوشواره بخری واسه خودت ک یه کم از سوختگیت کم بشه... صددرصد جاریت آدم خیلی خوبیه ک واسش سوغاتی خوب آوردن ولی تو چون عروس آشغالی هستی واست سوغاتی آشغال اوردن...از طرز حرف زدنت با بقیه معلومه تو چه محیطی بزرگ شدی و چشمتون ب دست این و اون بوده ک دوقرون کف دستتون بزارن