الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین گلم اینکه دوسش داری نباید باعث این باشه ک ازت سواستفاده شه تو بعنوان ی انسان حق زندگی داری و باید بهت احترام بذاره من اصلا واس جدایی تشویقت نمیکنم اما جایگاه و محکم بودنتو اثبات کن
میدونم داری دلداریم میدی ولی این قانون نکبتی همه جوره حامی مرده کافیه یه عدم تمکین بگیره تا دادگاه ...
ببین عزیزم من خودم تو پروسه طلاقم درسته قانون حق طلاقو ب مرد داده ولی غیر اون همه چی ب نفع زنه
مهریه تو بگیر درخواست نفقه ام بده نفقه ماهای پیشم ک نداده رو از حلقومش میکشن بیرون
عدم تمکین بزنه تو تودادگاه بگو میرم سر خونه زندگیم چجوری میخواد ثابت کنه ک نرفتی درضمن جهیزیه تو جمع کن ب دادگاه بگو خونه ای نداره ک برم نمیفهمم دنبال چیه شوهرتی خوبیاش چیه؟
ببین عزیزم من خودم تو پروسه طلاقم درسته قانون حق طلاقو ب مرد داده ولی غیر اون همه چی ب نفع زنه ...
ببین تمام حرفات قبول ولی دوست داشتن من یه طرفه است و شوهرم چون کاملا منو شناخته که چقدر وابستشم بدون اون جون ندارم حسااابی داره استفاده میکنه من چون بیش از حد میخواستمش طبیعتا روش خیییلی حساس بودم و چون نیازهای عاطفی منو این دوسه سال اخیر براورده نمیکرد و از طرفی هم بهش اعتماد نداستم گیر دادنام بیشتر شد و بهدخاطر همینم هست اون از خداشهدکه به قول خودس از شر من راحت بشع 😔
ببین عزیزم من خودم تو پروسه طلاقم درسته قانون حق طلاقو ب مرد داده ولی غیر اون همه چی ب نفع زنه ...
به خاطر همین با وجودیکه اجرا گذاستم مهریه رو و حساباشم مسدود کردن بازم با شرایط من کنار نمیاد خودش دلش میخواد زندگیمون از هم بپاشه چون همش میکه هرچی قانون بگه ،و از طرفی هم دستش کاملا رو شدا واسم چون میدونم میخواد همه جا هم منو مقصر نسون بده که اهل زندگی نبودم هم از دادن مهریه شونخ خالی کنه و به قول خودش سالی یه سکه چون همین الانم علنا داره میگه مهریه بدم دیگه نمیحوامت طلاقتم نمیدم دامادم میشم 😔نمیدونم به چه زبونی حالیش کنم که میخوام زندگیم درست بشه ولی اون بدش نمیاد از هم بپاشه چون دوستم نداره😔