2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا میخوان طلاق بگیرن بیان کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 104 پست
خودم کار میکنم ولی چیزی که منو زمین زده احساساتمه💔

دقیقا بیشتر خانوما از احساسشون میخورن ،منم مثل تو بودم سعی کردم احساس رو بزارم کنار و منطقی برخورد کنم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برعکس اگه زیادی شک کنی و گیر بدی دیگه برای طرف مقابل اهمیتی نداره که بیاد ثابت کنه ، فک کنم ز ...

اره چون خود عوضیش منو اینجوری کرد😓

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
وای فکر کن چقدر خوب بودی برادر شوهرت گفته برو ☹تو دوره دوستی خیانت نمی کرد ببینی؟

اره واقعا ،

دوست نبودیم که ،از آشنایی تا عقدمون دو هفته طول کشید ، چون همکلاس بودیم خانواده ها فکر میکردن دوستیم و حرفامونو زدیم و تموم کردیم .دیگه شب خواستگاری حتی نگفتن برید حرف بزنید 😐 

اخه درد من اینه اون منو نمیخواد که اگه دوستم داشت اینقدررر دروغ و پنهونکاری و خیانت نداشت 😔 اصلا ب ...

معلومه دوسش داری 🥺همینا رو به خودش بگو خب ، مردا دوست داشتنو زیاد بروز نمیدن ،یه مدت شک کردن رو بزار کنار ،با اعتماد کامل باهاش زندگی کن مگه اینکه خلافش ثابت بشه بهت ، باهاش حرف بزن شاید حل شد 

اره واقعا ، دوست نبودیم که ،از آشنایی تا عقدمون دو هفته طول کشید ، چون همکلاس بودیم خانواده ها فکر ...

منم دانشگاه عاشق یکی شدم بعد اومد خاستگاری 

خیلی آدم دروغگویی بود مثلا میگفت خونه ۲۰۰متری دارم ماشین فلان دارم ب خانوادشم گفته بود همینا بگن 

حتی کارشم بهم گفت بیت رهبری 😁😁😁

مامانم فهمید دیگه 

فایده نداره چون  حسابی زرنگ شده ولی اونقدرم نامرده که خونه ای که با هم ساهختیم و جوونیمو پاش گذ ...

ای بابا 😕

من اوایل زندگی طلاهامو فروختم که خونه بخریم ،بیشترشو بابام تو مجردی خریده بود بقیه اش کادوی عروسیم بودن ، نمی‌خواستم جهیزیه ام از این خونه به خونه ببرم خراب بشن ، فروختیم شوهرم خونه خرید زد به نام باباش دادن دست مستاجر درحالیکه خودمون مستاجر بودیما

پس تقصیر خانواده‌ها هم هست نگفتن بیش تر نامزد بمونید 

اره ، مامان بابام همیشه میگن تقصیر ماست کاش نمیزاشتیم زود عقد کنید 

منم دانشگاه عاشق یکی شدم بعد اومد خاستگاری  خیلی آدم دروغگویی بود مثلا میگفت خونه ۲۰۰متری دارم ...

دم مامانت گرم نجاتت داده 👌خدا لعععععنت کنه اونایی رو که تو مهمترین تصمیم زندگی دروغای به این بزرگی میگن

دم مامانت گرم نجاتت داده 👌خدا لعععععنت کنه اونایی رو که تو مهمترین تصمیم زندگی دروغای به این بزرگی ...

اره فکر کن گفت خونمون بالاشهر تهران 

بعد شیرینی از اسلام شهر گرفته بود 

مامانم رفت آدرس شیرینی فروشی دید