2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا میخوان طلاق بگیرن بیان کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 104 پست
شما از جهنم داری نجات پیدا میکنی بعد میگی سخته، طرف پول نداره، خائنه و معتاد، رسما داری با طلاق وارد ...

اگه فقط بخوام از نظر شرایط خودم بگم ،بخدا باورم نمیشه از اون زندگی نجات پیدا کردم ، به قول شما انگار از جهنم اومدم تو بهشت ، تازه دارم زندگی میکنم ،نفس میکشم 

اینکه میگم سخته بعضی وقتا حرف و نگاه اطرافیان نابودم می‌کنه ،بخدا یه حرفایی میزنن تا مغز استخوانم درد می‌کنه ، از اون طرف دوساله درگیر دادگاهم همش به ناحق رای رو به مردها میدن،از وقتی اومدم غصه ی من پدر مادرمو پیر کرده نه اینکه بگن چرا اومدی از ناراحتی من غصه میخورن ،بابای بیچارم با دست خالی کلللی پول وکیل میده ،و هزار جور فکر و خیال دیگه 😔😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
گلم کی میگه میتونه از زیر باره مهریه شونه خالی کنه تهش اگه مال و اموال یا حقوقی نداشته باشه باید بره ...

زندان که کلا حذف شده قانون جدیده 

تا ۱۱۰ تا هم میشه ازش گرفت باقیش رو قسطی میکنن

ولی من نمیخواستم کار به اینجاها برسه 

میخواستم وقتی دید قضیه جدیه یه تکونی بخوره ولی اونم از خدا خواسته اصلا کوتاه نمیاد حتی بهش گفتم بریم مشاور هرچی اون بگه اولش موافقت کرد ولی بعدش همونم زیرش زد😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فقط بخوام از نظر شرایط خودم بگم ،بخدا باورم نمیشه از اون زندگی نجات پیدا کردم ، به قول شما انگار ...

کاش محل زندگیتونو بتونید تغییر بدید، مثلا خونه رو اجاره بدید و خودتون برید یه محله دیگه اجاره کنید ، و خونه رو برا فروش بذارید و هر وقت یه خونه مناسب گیرتون اومد اونو بفروشید، میدونم آدم احمق و دیوانه زیاده که بخواد طعنه بزنه

من از اولشم مایل به زندگی ام ولی وقتی اون اصلا حاضر نیست برای بهتر شدن اوضاع کاری کنه فایده نداره ا ...

لج نکنید اگه همو دوست دارید 

ولی اگه واقعا فکر می‌کنی اصلاح نمیشه و هدفش اینه تو بری ،ارزو به دل بزارش ،یه وقت نبخشی کل مهرتو

اگه نرفتی خونه بابات و تو خونه ی خودتی برو نفقه و مهریه اجرا ،ببین چجور به دست و پات میوفته

اگه فقط بخوام از نظر شرایط خودم بگم ،بخدا باورم نمیشه از اون زندگی نجات پیدا کردم ، به قول شما انگار ...

عزیزم ب حرف هیشکی توجه نکن اونا ک بجای تو عذاب نمیکشیدن محکم باش 

آنکه را « خوبی » کنیم « هاری » نگیرد ... آرزوست ⁦🤦
زندان که کلا حذف شده قانون جدیده  تا ۱۱۰ تا هم میشه ازش گرفت باقیش رو قسطی میکنن ولی من نمیخو ...

عشقم زندان واس مهریه ندادن ب منو تو حذف شده واس دولت این داستانا نی باید ب دولت هم پول بده بابت هر ماه ک مهریه بده

خوشبحالت پدر و مادرت پشتتن

بابای عوضی من که فقط دختراشو رد کرد تا نون خورش کم بشه و بارها هم واضح گفته بدون شوهر جای ندارین خونه من

منکه همیشه نفرینش میکنم 

چچون اون منو به اینجا رسوند 

که اگه بار اولی که شوهر حرومزادم دست روم بلند کرد میزد نصفش میکرد الان وضعیتم خوب بود 

خدا مرگش بده هم اونو هم مادر احمقمو که هزار بار جلوی شوهرم عیب منو گفتن و حق رو به شوهرم دادن و همش یه جوری برخورد کزدن که شوهرم چقدر لطف کرده با من ازدواج کرده

بخدا که هیچ کم و کسری نداشتم که حداقل دلم نسوزه 😭😭😭😭😭

یعنی شوهرت همه اینا باهم داره ؟

اره بخدا از شانس من کلکسیون کامل بود ،۷ سال باهاش بودم بقران اگه یکبار باهام جایی اومد تنها هم نمیزاشت برم رسماً زندانی بودم 

حالا اینا که میگم قسمتی از زندگیمه ،همش نیست

عشقم زندان واس مهریه ندادن ب منو تو حذف شده واس دولت این داستانا نی باید ب دولت هم پول بده بابت هر م ...

فعلا که اون یه جوری حق به جانبه که من باید ترسون لرزون برم و بیام 😔

اره بخدا از شانس من کلکسیون کامل بود ،۷ سال باهاش بودم بقران اگه یکبار باهام جایی اومد تنها هم نمیزا ...

ببین تو بری شمال باید آفتابه با خودت ببری اب نیس 

مگه میشه من دیدم طرف خیانت میکنه حداقل پول داره یا معتاد اخلاقش عالیه 

چجوری اینو روز اول نشناختی

منو نمیخواد اذیتم میکنه از همه بدتر بهش بشدت بدبینم چچون چن بار مچشو گرفتم اونم حاضر نمیشه  بگه ...

مردا بخوان لج کنن هیچکس حریفشون نیست .چی بگم شاید شکت بی مورد بوده شایدم واقعا چیزی بوده پنهون کرده خودت بهتر میشناسیش

لج نکنید اگه همو دوست دارید  ولی اگه واقعا فکر می‌کنی اصلاح نمیشه و هدفش اینه تو بری ،ارزو به ...

اره تو خونه خودمم چون با خون دل خونه امیدمو ساختم 

ولی ازینکه میبینم اون هیچ ارزشی قایل نیس برام و منومثه یه عروسک داره بازی میده اتیش میگیرم 

پولاشو از من قایم کرده فقط مثه گداها شب شب یه نون بیات میاره خونه 

البته قبلشم همچین گل و بلبل نبود ولی الان بیشتر 

اونقدرم حیوانه که به بچه ۹ ساله منو وارد مشکلمون کرده تا اون پول میخواد بهش میگه برو به مامان بگو حساب منو باز کنه 

و بدگویی منو میکنه😔

فعلا که اون یه جوری حق به جانبه که من باید ترسون لرزون برم و بیام 😔

خانم گل اگه همینجوری ضعیف و بی اعتماد ب نفس باشی متاسفانه کارت پیش نمیره باید بسوزی و بسازی 

مردا بخوان لج کنن هیچکس حریفشون نیست .چی بگم شاید شکت بی مورد بوده شایدم واقعا چیزی بوده پنهون کرده ...

اخه من دیدم مردی که ببینه زنش بهش شک داره یا فهمیده که لو رفته هر کاری میکنه تا دل زنشو بدست بیاره ولی شوهر من ...😔😭😭😭😭😭😭

خانم گل اگه همینجوری ضعیف و بی اعتماد ب نفس باشی متاسفانه کارت پیش نمیره باید بسوزی و بسازی 

میگی الان چکار کنم چجوری دل ازش بکنم که نترس بشم