2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا میخوان طلاق بگیرن بیان کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 104 پست
کاش محل زندگیتونو بتونید تغییر بدید، مثلا خونه رو اجاره بدید و خودتون برید یه محله دیگه اجاره کنید ، ...

اتفاقا قراره بریم یه شهر دیگه ،اینجا بابام از ترس شوهرم نمیزاره تنها جایی برم یا سرکار برم ،میگه طلاقت تموم بشه میریم یه شهر دیگه راحت میشیم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
کاش محل زندگیتونو بتونید تغییر بدید، مثلا خونه رو اجاره بدید و خودتون برید یه محله دیگه اجاره کنید ، ...

ولی خب هرجا بریم بعضی فامیل های عقب افتاده هستن که با نیش و کنایه اشک ادمو دربیارن ، تصمیم گرفتم تو جمع ها نباشم ، سرم گرم کار خودم باشه رفت و آمد رو به حداااقل رسوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگم یعنی عاقبتی نداره اون ازدواج، قرار نیست خوشبخت بشه، اگه شوهرت آدم درستی بود بچه خودشو آواره ...

همش دارم خودمو به در و دیوار میکوبم تا اوضاع وخیم نشه ولی همش به در بسته میخورم 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
ولی خب هرجا بریم بعضی فامیل های عقب افتاده هستن که با نیش و کنایه اشک ادمو دربیارن ، تصمیم گرفتم تو ...

منکه تو خونه خودم قبل این جریانا هم خونه نشین شدم به خاطر ازار و اذیت اطرافیان اونم کسایی از نزدیکانم که از پشت خنجر زدن

خوشبحالت پدر و مادرت پشتتن بابای عوضی من که فقط دختراشو رد کرد تا نون خورش کم بشه و بارها هم واضح گ ...

عزیزدلم غصه نخور هم خدا رو داری هم خودتو ، شکست ادمو قوی می‌کنه مطمئنن میتونی تنهایی از پسش بربیای

حالا که خانوادت حمایت نمیکنن باید کفش آهنی بپوشی و هرگز مهریتو نبخشی ، مهریتو بگیر مستقل شو ،برو سرکار ،این روزها هم میگذره 

عزیزدلم غصه نخور هم خدا رو داری هم خودتو ، شکست ادمو قوی می‌کنه مطمئنن میتونی تنهایی از پسش بربیای ...

خودم کار میکنم ولی چیزی که منو زمین زده احساساتمه💔

ببین تو بری شمال باید آفتابه با خودت ببری اب نیس  مگه میشه من دیدم طرف خیانت میکنه حداقل پول د ...

عاشقش بودم و کر و کور ،تو دانشگاه آشنا شدیم همکلاس بودیم باهم. اینقددددددد دوستام گفتن این به درد نمیخوره ، خانوادم گفتن نه ،گفتم دوسش دارم 😔سریع عقد کردیم خدا شاهده یک ماه بعد عقد عین ..... پشیمون شدم ولی چون انتخاب خودم بود لال شدم و ادامه دادم 

عقد بودیم برادرشوهرم دلش به حالم می‌سوخت می‌گفت حیف تو امید به تغییر این نداشته باش،تا عروسی نکردی بچه نیاوردی طلاق بگیر برو 

ولی من احمقققق بااااازم موندم 

عاشقش بودم و کر و کور ،تو دانشگاه آشنا شدیم همکلاس بودیم باهم. اینقددددددد دوستام گفتن این به درد نم ...

وای فکر کن چقدر خوب بودی برادر شوهرت گفته برو ☹تو دوره دوستی خیانت نمی کرد ببینی؟

منکه تو خونه خودم قبل این جریانا هم خونه نشین شدم به خاطر ازار و اذیت اطرافیان اونم کسایی از نزدیکان ...

ولی خب چاره ای نیست برا اینکه بتونیم زندگی راحتی داشته باشیم باید چشم ببندیم رو این حرفا ،الویت اولمون حال خوبمون باشه ،ما چرا داریم طلاق میگیریم ؟برا اینکه حالمون تو اون زندگی خوب نیست اگه قرار باشه بعدش هم خوب نباشیم ،چرا این همه دردسر طلاق رو به جون بخریم بشینیم تو خونمون که بهتره 

اره تو خونه خودمم چون با خون دل خونه امیدمو ساختم  ولی ازینکه میبینم اون هیچ ارزشی قایل نیس بر ...

کاش بتونی قبل طلاق به زبون بگیریش ، هرجور شده خونه ای چیزی به نامت کنه 

ولی خب چاره ای نیست برا اینکه بتونیم زندگی راحتی داشته باشیم باید چشم ببندیم رو این حرفا ،الویت اولم ...

اخه درد من اینه اون منو نمیخواد که اگه دوستم داشت اینقدررر دروغ و پنهونکاری و خیانت نداشت 😔

اصلا بهش اعتماد ندارم ولی دوستم ندارم زندگیم خداب بشه

نمیدونم تا کی باید تو این برزخ باشم😭😭😭😭

کاش بتونی قبل طلاق به زبون بگیریش ، هرجور شده خونه ای چیزی به نامت کنه 

فایده نداره چون  حسابی زرنگ شده ولی اونقدرم نامرده که خونه ای که با هم ساهختیم و جوونیمو پاش گذاشتم و خودش بهم گفت اگه کمکم کنی بسازمش دو دنگشو بهت میدم و وقتی ساخته شد 

زیرش زد💔

اخه من دیدم مردی که ببینه زنش بهش شک داره یا فهمیده که لو رفته هر کاری میکنه تا دل زنشو بدست بیاره و ...

اتفاقا برعکس اگه زیادی شک کنی و گیر بدی دیگه برای طرف مقابل اهمیتی نداره که بیاد ثابت کنه ، فک کنم زیاد شک می‌کنی ؟