2777
2789
دانشجو نیستم اونجا ولی روستامون اونجاساز یه شعر دیگه میری اونجا؟کودوم شهر؟

از کاشمر.. علوم پزشکیش ام دانشگاهش خوبه؟ شهر امنیه؟ آخه من تاحالا نرفتم خودمم زیاد حساسم یک دختر تنها هیچکسیم  اونجا ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کاشمر.. علوم پزشکیش ام دانشگاهش خوبه؟ شهر امنیه؟ آخه من تاحالا نرفتم خودمم زیاد حساسم یک دختر تنه ...

شهر امنیه

دانشگاش نرفتم تا حالا ولی جاش خوبه

هوا یکم سرده و خشک مواظب باش سرما نخوری

من که هر دفعه سرمامیخورم چون تابستونم شبا سرد میشه باز سرماشم خشکه پوستم خشک می‌کنه کرم آبرسان و مرطوب کننده ام بردار افتابشم که قشنگ میپزتت😂😂

مردمشم خوبن و مهربون

دوتا از عموهامم اونجا زندگی میکنن همیشه تعریف میکنن

دیگه چی بگم

شهر امنیهدانشگاش نرفتم تا حالا ولی جاش خوبههوا یکم سرده و خشک مواظب باش سرما نخوریمن که هر دفعه سرما ...

وااای حس میکردم مرطوب باشه... سرسبزیش چطوره؟ 😂چون عاشق سرسبزی و اینام... مردمش تورو خدا بگو خوبن؟ 

با غریبه ها میسازن؟ من دختر خوبیم ها نمیخوام برم ولگردی کنم که اما میترسم امن نباشه واسه ی دختر تنها یکم ترسیدم از این بابت... 😂😂

وااای حس میکردم مرطوب باشه... سرسبزیش چطوره؟ 😂چون عاشق سرسبزی و اینام... مردمش تورو خدا بگو خوبن؟ ب ...

سرسبزیشم خوبه تابستون که ما رفتیم خوب بود

مردمش من زیاد نرفتم ولی آدمای خوبی ان دختر عمومم که راضیه😂

با دخترعموم دو سه باری تا ۹اینا بیرون بودیم اتفاقی نیفتاد حتی تیکه ام نشنیدیم

بیشتر مردمش کرد و ترکن رو این چیزا حساسن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

مکان تفریحی داره؟

طبیعتاً شهر کوچیک جای گردشگری زیاد ندارع

ولی پارک قوریش خیلی قشنگ و سرسبزه حتی میان اونجا کلیپ عروسی میگیرن

بیرون شهر ولی چندتا جای گردشگری فکر کنم باشه

باباقدرتشو من فقط رفتم اگه اسمش درست یادم باشه

مامانم بیاد میپرسم میگم بهت😂😂

طبیعتاً شهر کوچیک جای گردشگری زیاد ندارعولی پارک قوریش خیلی قشنگ و سرسبزه حتی میان اونجا کلیپ عروسی ...

ممنونم عزیزم مرسی حالا کلا آدمای خوبی باشن مهم نیست شهر خوبی باشه 😑😂