2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا میخوان طلاق بگیرن بیان کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 104 پست
نمیتونه زن بگیره  منت نکششششش قوی باش

میدونم داری دلداریم میدی ولی این قانون نکبتی همه جوره حامی مرده

کافیه یه عدم تمکین بگیره تا دادگاه اجازه ازدواجو بده ضمن اینکه 

صیغه کردن که کاری نداره😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
اعتماد بنفسم نابود شده خواهر ضمن اینکه همش خودمو به خاطر این شرابط سرزش میکنم همش میگم اگه من خوب بو ...

گذشته ها گذشته و با فکر کردن قطعا مشکلی حل نمیشه و بیخود روح و روانتو داغون میکنی، قطعا تو شرایطی بودی که رفتار نامناسبی مثلا ازت سر زده، لابد شرایطت خوب نبوده که مجبور به واکنش منفی بودی ، یعنی شوهرت خوب بود بعد تو بهش بدی کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه چون میدونه من وابستشم و متاسفانه چون حرف طلاق خیلی زیاد بینمون بوده ولی تا حالا کاری ن ...

عزیزم غصه نخور فدات شم... ببین اگه دست بزن داره فقط برو پزشک قانونی ی بار ک پاش ب دادگاه باز شه ادب میشه.. ب خودت وابسته باش ب سلامت روح و روانت فکر کن همیشه بگو من نباشم میخوام دنیا نباشه والاع، هی تهدید نکن بجاش ی بار عمل کن دختر خودتو فدا نکن وقتی قدرتو نمیدونه

آنکه را « خوبی » کنیم « هاری » نگیرد ... آرزوست ⁦🤦
اینو از منی که دارم جدا میشم قبول کن که طلاق خیلی سخته ،حالا دلایل من واسه طلاق خیلی بیشتره ها ،مثلا ...

من از اولشم مایل به زندگی ام ولی وقتی اون اصلا حاضر نیست برای بهتر شدن اوضاع کاری کنه فایده نداره

اون از خداشه که من بزارم برم چون کارش راحت میشه و از همه مهتر از زیر دادن مهریه میتونه شونه خالی کنه 

میدونم داری دلداریم میدی ولی این قانون نکبتی همه جوره حامی مرده کافیه یه عدم تمکین بگیره تا دادگاه ...

عدم تمکین برا زمانیه که اون خونه است و از شما درخواست کنه، نه که فرار کنه و بگه تمکین نکرده، دادگاه تازه بر علیهشه

عزیزم غصه نخور فدات شم... ببین اگه دست بزن داره فقط برو پزشک قانونی ی بار ک پاش ب دادگاه باز ش ...

اون قید همه چی رو زده اصلا واسش مهم نیست 

فقط نشسته ببینه من چکار میکنم😔

عدم تمکین برا زمانیه که اون خونه است و از شما درخواست کنه، نه که فرار کنه و بگه تمکین نکرده، دادگاه ...

اخه وقتی میگم خاک بر سر خودم بابت دل لامصبم واسه همینه 

چون اون شب که رفت تا صبح اللتماسش کردم که برگرد تکلیفمو روشن کن

فرداش برگشت ولی پوزخندم گوشه لبش داشت 

چون فهمیده بود که چقدر ترسیدم😔

همه اینا راه حل داره و به هیچ عنوان طلاق راه حلش نیست.به نظرم رو خودت کار کن .وقتی خودت تغییر کنی نا ...

مشاورم قبول نمیکنه نکبت

گلم کی میگه میتونه از زیر باره مهریه شونه خالی کنه تهش اگه مال و اموال یا حقوقی نداشته باشه باید بره گوشه ی زندان... ببین من سال ۹۴ برام مهریه ماهی ی ربع سکه بریدن... بعد ی مدت خودم ی وقتایی ازش اون مبلغی ک پول ی ربع سکه بودو ی خط در میون میگرفتم چون دوستانه جدا شدیم.. پارسال گفت از اون سال تا حالا حول و حوش ۴۰ میلیون باید ب دولت پول نیم عرش بده. یعنی منو و شمام ک مهریه رو نگیریم دولت دهنشو صاف میکنه

آنکه را « خوبی » کنیم « هاری » نگیرد ... آرزوست ⁦🤦
شوهر منم همینه،اشتباه من این بود خیلی ناشیانه عمل کردم تو حساب شده عمل کن  برو با مشاورهای رای ...

منو نمیخواد اذیتم میکنه از همه بدتر بهش بشدت بدبینم چچون چن بار مچشو گرفتم اونم حاضر نمیشه  بگه چه گوهی میخورده تا اگه حداقل دارم اشتباه میکنم رفع سوتفاهم بشه 

اوه نمیدونی پس یا تو جامعه نیستی 

خب میگم یعنی عاقبتی نداره اون ازدواج، قرار نیست خوشبخت بشه، اگه شوهرت آدم درستی بود بچه خودشو آواره نمیکرد، با ناموسش اینطور نمیکرد، به هر حال تو مادر فرزند اونی، کدوم آدم نرمالی یا کدوم دختر تحصیلکرده یا زیبایی میاد با همچین موردی ازدواج کنه، اصلا بگیم دادگاه رای بر ازدواج بده، شما طبق قانون میتونی بمونی یا طلاق بگیری، کارت راحت‌تر میشه