الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای فکر کن چقدر خوب بودی برادر شوهرت گفته برو ☹تو دوره دوستی خیانت نمی کرد ببینی؟
اره واقعا ،
دوست نبودیم که ،از آشنایی تا عقدمون دو هفته طول کشید ، چون همکلاس بودیم خانواده ها فکر میکردن دوستیم و حرفامونو زدیم و تموم کردیم .دیگه شب خواستگاری حتی نگفتن برید حرف بزنید 😐
تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
اخه درد من اینه اون منو نمیخواد که اگه دوستم داشت اینقدررر دروغ و پنهونکاری و خیانت نداشت 😔 اصلا ب ...
معلومه دوسش داری 🥺همینا رو به خودش بگو خب ، مردا دوست داشتنو زیاد بروز نمیدن ،یه مدت شک کردن رو بزار کنار ،با اعتماد کامل باهاش زندگی کن مگه اینکه خلافش ثابت بشه بهت ، باهاش حرف بزن شاید حل شد
فایده نداره چون حسابی زرنگ شده ولی اونقدرم نامرده که خونه ای که با هم ساهختیم و جوونیمو پاش گذ ...
ای بابا 😕
من اوایل زندگی طلاهامو فروختم که خونه بخریم ،بیشترشو بابام تو مجردی خریده بود بقیه اش کادوی عروسیم بودن ، نمیخواستم جهیزیه ام از این خونه به خونه ببرم خراب بشن ، فروختیم شوهرم خونه خرید زد به نام باباش دادن دست مستاجر درحالیکه خودمون مستاجر بودیما