2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بچه شیرخوارمو جا گذاشتم اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم اون دخرت۶سالشه که خوب خیلی داناتره نسبت به اونی که شیرمیخوره دخترت وسرگرم کن بابرنامه کودکی پارکی جایی ببرشون خودت دختره روکه ازاب وگل دراومده روبردی اون نوزادروگذاشتی جاگلم گناه داره الان دقیقاباکی قهرکردی توباپسرشیرخواره تم قهرکردی انگار

حالا مادرشوهر من برعکسه ..دلش میخاد بچمو بهش بدم ببره کلا .وقتی میرم خونشون تو همه کارای بچه دخالت میکنه...مثلا میخام پوشک بچه روتعویض کنم میرم تو اتاق میاد میشنه کنارم .دارم لباسشو تعویض میکنم اونم دست دیگه بچه رومیگره میخاد استین کنه دستشو🤦🤦🤦اینقدم روداره .مثلا من بگم میخای شما عوض کن اخه نیم وجب بچه دوتا ادم بزرگ چسبیدیم بهش واسه یه پیرهن ..از رو نمیره که.اعصابمو میریز ه به هم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

شهر ما حتی یه سینما هم نداره...قبلا داشت به خاطر کرونا کلا بسته شد...خونه هیچکسی هم نداریم بریم...ماهی یه شب فقط میریم خونه بابام میمونیم...موندم واقعا چه جور سرگرمشون کنم...دخترمم چند وقته پیله کرده مسافرت میخوام...سینما میخوام...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
این خانه بازی ها چطورن تا حالا نشنیدم اخه بچه یک یالو نمیه رو نگه میدارن بعدش واسه پرستار بچه پیش غر ...

آره درسته ولی خب پیش پرستار بمونه یا اعتماد نداری مهد بذاری یا خونه بازی به یک نفر مشخص بدی کم کم به اون فرد هم عادت می کنه. پس شاغل ها چه کار می کنن؟ کم کم بچه به پرستار عادت می کنه اگر پرستار خوب و مهربون باشه. خونه بازی ها نگه می دارن ساعتی، باز زنگ بزن و بپرس ازشون

اشتباه کردی قهرکردی هزاران مادرمثل توهستن حالامادرشوهرت وظیفه نداره بچه توبگیره ولی شوهرت چرااونم نه ...

دقیقا،منم جزء همین مادرا بودم،بچه اولم ۲۲ ماهه بود بچه دومم به دنیا اومد،که کاملا خداخواسته شد دومی،درضمن دختر بزرگم کولیک داشت و تا ۸ ماهگی دائم بغلم بود،بعد از اونم عادت کرده بود و درست تا لحظه به دنیا اومدن دومی مدام بغلم بود ،و اما بچه سومم هم با فاصله ۳ سال از دومی به دنیا اومد،از مادرم که کمکی بر نمی اومدخودشون نیاز به کمک دارن،از مادرشوهرمم اصلا انتظاری نداشتم با اینکه کنار هم هست خونه هامون،شوهرم شب میومد،استراحت میکرد،و اصلا ازش توقع نداشتم چون در طول روز خودش خسته میشد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
وقتی من نباشم میگیره اخه وقتی یه نوکر بی جیره و مواجب گیر آورده چرا بگیره

حقیقتا دلم برات کباب شد

خدا ب دادت برسه

ان شالله که مشکلت حل میشه

ولی کاش شیرخوارتو برمیداشتی میرفتی

اینم اینجوریه تو همه چیز دخالت میکنه 

خیلی اعصاب میخاد تحمل کاراشون...ما دوریم ازخانواده ها وقتی میاییم دیدنشون من اعصاب وروانم میریزه به هم ....فراار میکنم میرم خونه مامانم🥴عقل وشعور ندارن که اینجور ادما

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...