🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
عجب رویی داره. مثلا میخوان بگن ما مستقلیم بارشون رو میندازن رو دوش بقیه
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
عجب رویی داره. مثلا میخوان بگن ما مستقلیم بارشون رو میندازن رو دوش بقیه
دقیقا
ما تو حیاط پدرشوهرمینا هستیم
ولی دلیل نمیشه هر وقت هرکس دلش خواست بچش بیاره بزارم اینجا
بعد زنگ زد بگو من که گفتم نیار من نمیتونم مسئولیت قبول کنم
الان میاره میذاره پیشت مشکلی نیست خوبه دو روز دیگه کوچکترین مشکلی پیش بیاد پدرتو درمیاره میگه بچه مو اذیت کرده
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
درو باز نکنیا زودتر برو بیرون تا نیومدهبعد زنگ زد بگو من که گفتم نیار من نمیتونم مسئولیت قبول کنمالا ...
صبح زود میاره ساعت هشت صبح
همون دیگه
بچه رو ببر بذار خونه ی پدرشوهرت بگو بیرون کار دارم.خرید دارم.
همون امروز میخاستم برم خونه مادرم اینا
رفتم دیدم مادر شوهرم خونه نیس
منم بخدا خیلی گفتم بهش بابا بچت نیار منم کار زندگی دارم
گوشش بدهکار نیس
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.