2777
2789

از صبح میاره اینجا تا عصر میاد دنبالش 

خودشون میرم یجای سرکار 

چند بار بهش گفتم نیار نمیتونم گوشش بدهکار نیست 

عجب پرویی این زن 😑😑

میگم نیار میخام برم بیرون میگه هرجا رفتی اینم ببر 😶😶

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

عجب رویی داره. مثلا میخوان بگن ما مستقلیم بارشون رو میندازن رو دوش بقیه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی بود؟ مگه میشه؟

چ شوخی بخدا کلافه شدم خودمم بچه دارم 

خیلی پروعه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

عجب رویی داره. مثلا میخوان بگن ما مستقلیم بارشون رو میندازن رو دوش بقیه

دقیقا 

ما تو حیاط پدرشوهرمینا هستیم 

ولی دلیل نمیشه هر وقت هرکس دلش خواست بچش بیاره بزارم اینجا 

درو باز نکن

یا زودتر برو بیرون تا نیومده

بعد زنگ زد بگو من که گفتم نیار من نمیتونم مسئولیت قبول کنم

الان میاره میذاره پیشت مشکلی نیست خوبه دو روز دیگه کوچکترین مشکلی پیش بیاد پدرتو درمیاره میگه بچه مو اذیت کرده

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

درو باز نکنیا زودتر برو بیرون تا نیومدهبعد زنگ زد بگو من که گفتم نیار من نمیتونم مسئولیت قبول کنمالا ...

صبح زود میاره ساعت هشت صبح 

همون دیگه 

بچه رو ببر بذار خونه ی پدرشوهرت بگو بیرون کار دارم.خرید دارم.

همون امروز میخاستم برم خونه مادرم اینا 

رفتم دیدم مادر شوهرم خونه نیس

خیلی جدی بل شوهرت صحبت کنبگو من مسئولیت بچه کسی رو قبول نمیکنم بچه ۴ماها آخه؟ عجب مادر بیخیالی

شوهرم سرکارع

گفتم بهش میگه خودت بگو نیار آخه من چی بگم بگو نمیتونم 

منم بخدا خیلی گفتم بهش بابا بچت نیار منم کار زندگی دارم 

گوشش بدهکار نیس

همون امروز میخاستم برم خونه مادرم اینا رفتم دیدم مادر شوهرم خونه نیس

خوب در رو باز نکن 

یا موقعی که میاره قبول نکن بگو کار دارم میخوام برم بیزون 

به شوهرت بگو که به خواهرش بگه بچه شو نیاره 

خواهرشوهرت شاغله ؟

صبح زود میاره ساعت هشت صبح همون دیگه

شما ۷ برو بیرون 

چرا همسرت نمیگه نیار؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.