2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بچه شیرخوارمو جا گذاشتم اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 111 پست
مادرشوهرم همیشه جلو شوهرم مظلوم نمیایی میکرد موقعی که من نبودم ازم بد میگفت  یبارم جلوم بهم فح ...

تا حالا هرگز مرگ‌کسی رو از خدا نخواستم اما مادرشوهرم واقعا خستم کرده اولین کسیه که از ته دل میخوام نباشه مادرشوهرت چطور مرد

اره بخدا تک تک سلول‌های بدنم خستس فکر کنین سالهاس درگیر عفونتم وقت نمیکنم دکتر برم یا دندونام داغون ...

من میفهممت ولی اینارو جلوی شوهرت نگیااااا 

من خودمم یه هفتست کمرم درد می‌کنه بد جور می‌خوام برم دکتر وقت نمیکنم پسرم یک سالشه 

می‌خوام بگم درکت میکنم 

شما حق زندگی داری اصلا من به یچیزی معتقدم و اینو به شوهرم ثابت کردم که من اگه شاد باشم همتون شادین ولی من اگه ناراحت یا قهر باشم همشون دپ میشن تو ماشین مثلاً آروم آرومم ولی اگه شاد باشم ماشین و رو سرم میذارم و خودشونم انرژی می گیرن زن اگه روحیه نداشته باشه نمیتونه روحیه بده

تا پیش خانواده شوهر زندگی کنی تحت سلطه همونایی البته به ندرت کسایی هستن که پیش مادرشوهر زندگی میکنند و دخالتی نمی بینن و مشکلی ندارن ولی در غیر اینصورت شما هر چی تلاش کنید این زندگی تغییری نمیکنه تا ازشون یه کوچولو فاصله بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نخاستم ولی بلاخره باید از آه مظلوم میترسیدن که نترسیدن ، من خیلی دلم شکسته ازشون هیچجوره نمیتونم ...

اره والا ببین من تو چه شرایطی قرار گرفتم که از بچه شیر خوارم بخاطر دخالت ها و حسادت های خانوم گذشتم الهی اه منو عروسای دیگشون بگیردشون 

وقتی من نباشم میگیره اخه وقتی یه نوکر بی جیره و مواجب گیر آورده چرا بگیره

وقتی مادرت میاد خونه ات و مادر شوهرت هم میاد اونجا شما برو‌ بخواب مادرت بگه این دختر خسته است اومدم بچه رو بگیرم یه استراحتی کنه . هیچ نوع پذیرایی هم مامانت نکنه بگه تعارف نکنید خونه خودتونه از خودتون پذیرایی کنید شما هم قشنگ برو استراحت کن

ضمنا حتما هفته ای ۳ روز کمکی بگیر چند ساعتی بیاد پیشت هم کارها رو کنه هم کم کم با بچه اخت میشه میتونی چند ساعتی بچه رو بذاری پیشش . به دخترت هم یاد بده باید توی کارها مشارکت کنه 

خسته میشه درسته ولی زن که زندگی فقط با بچرو نمیخواد دوست داره نیم ساعت هم شده شوهرش بشینه پیششون مثل ...

دوست عزیز لطفا بجای سریع قضاوت کردن من نظرهای دیگه من رو بخونید....موفق باشید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عی وای خواهر خدا بهت صبر بده.الان کجایی گلی؟برگشتی به خونه خودت؟

سلام عزیزم روز بعد به شوهرم زنگ زدم بچه رو آورد باهم اشتی کردیم شوهرم که هرچی میگم زیر بار نمیره فقط گفت دیگه کلا با مادرم قطع ارتباط کن پناه بر خدا بعدا نظرش عوض نشه فعلا