سلام من دوتا بچه شش ساله و یک ساله و نیمه دارم کوچیکه ماشالا خیلی شیطونی تنهایی از پسش برنمیام طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم متاسافنه هیچ کس کمکم نمیکنم منم کم آوردم شوهرم که از صبح سرکاره تا شب شب هم که برمیگرده فرار میکنه تو اتاق تا بچه ها اذیتش نکنن منم نه میتونم ارایشگاه برم نه ورزش نه خرید. البته با هزار ترفند دوسه روز یه بار یه دوساعتی بچه رو میدم مادرشوهرم که نگه داره ولی وای از روزی که ایشون خسته بشه شوهرم داغ میکنه منو به باد فحش میگیره جرات هم ندارم مادرمو بیارم مادرشوهرم سریع میاد خونم میشینه بالای خونه و منتظر اینه مامانم ازش پذیرایی کنه مادرمم سریع معذب میشه برمیگرده خونش.اینم بگم ارجا برم مادرشوهرم اویزونمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساع ...
بی انصافی میکنید . اینجا هر کس نظر میده از روی غرض نیست چون هیچ شناختی بهم ندارن .یکی نوشته شوهرت بیخود کرده . آینارا گوش نده .به گفته خودتون از صبح میره سرکار تا شب . دنبال رفیق بازی و الواطی نمیره . شما بچه کوچک را گذاشتین که همسرتون مجبور بشه . در حالیکه اگه به گذاشتن بچه بود شش ساله را میزاشتین . نیت شما این بود بچه اونا را اذیت کنه .اگه همسرتون لجباز باشه زندگیتون متزلزل میشه .
این خانه بازی ها چطورن تا حالا نشنیدم اخه بچه یک یالو نمیه رو نگه میدارن بعدش واسه پرستار بچه پیش غر ...
خواهری بهت حق میدم به هرحال بدنت ضعیف شده،و نیاز به استراحت و رسیدگی داره ولی خواهری،شما از مادرشوهرت که اصلا نباید توقع داشته باشی بهت کمک کنه،و اما شوهرت،هروقت میاد خونه براش یه چای یا میوه ببر،بگو یکم استراحت کن ،بعد بیا به من کمک کن،آرامش در کلام و عمل خیلی تاثیر داره،سعی کن محیط خونه رو شاد نگه داری،تا هم روحیه بچه ها عالی بشه و هم شوهرت برای زودآومدن به خونه ترغیب بشه،و حرف آخر،خواهرم هیچ وقت اشتباه نکن و از خونه خودت قهر نکن،در ضمن اون طفل کوچولو چه گناهی کرده،میدونی چقدر تو روحیش تاثیر منفی میذاره این دوری از شما،به شوهرت زنگ بزن و بگو بیاد دنبالت،تا باهم صحبت کنین،همین الان خواهرم
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم نباید از مادرشوهرت انتظار داشته باشی اون بچه داریاشو کرده شما هم بچتونو ب اختیار خودتون دنیا اوردین اگرم کمک کنه لطف کرده وظیفش نیس که ازش طلبکار نباش لطفا
وظیفه داره مدام دخالت کنه و تو هر سفر و مهمونی و پارک با من باشه وظیفه داره یکسره گوش پسرشه پر کنه ح ...
نه وظیفه ندارن بچه شماست بقیه وظیفه ای در قبالش ندارن میبینید نمیتونید و تایم ندارید بچه نیارید واجب که نیست در مورد دخالت هم یکبار بگید توزندگی من دخالت نکنید این مساعل مربوط به زندگی منه و به شما دخلی ندارن اما وظیفه ای در قبال فرزندت ندارع حتی در حد پنج دقیقه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بازم تاثیری داره اگر جدا بودم لاقل مادرمو میاوردم کمک بنده خدا حرفی نداره ولی مادرشوهرم خیلی پرروئه ...
نه والا ...هیچکسی کمکم نمیاد حتی مادرم...شوهرمم تا وقتی سرکار که هیچ...سرکارم که نیست فقط فکر تفریح خودش با رفقاشه...خودم به زحمت دوتاشون رو پارک میبرم...تازه پسرم که کوچیکست خیییلی هم شیطونه...باید یکی رو بغل کنم...اون یکی رو هم دستش رو بگیرم ببرمشون جایی...جایی منظورم نهاااایتا تا پارک سرکوچست...
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂