2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بچه شیرخوارمو جا گذاشتم اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 111 پست
امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساع ...

مادرشوهرت وظیفه نداره از بچه مراقبت کنه میتونستی بچه نیارید یا براش پرستار بگیری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دققققیقا منم همینم...بچه هام 6ساله و یکی و نیم ساله...شوهرم از سرکار میاد اصلا کمکم نمیکنه...میره تو ...

بازم تاثیری داره اگر جدا بودم لاقل مادرمو میاوردم کمک بنده خدا حرفی نداره ولی مادرشوهرم خیلی پرروئه تا میبینه اون اومده اینم میاد اویزون میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت وظیفه نداره از بچه مراقبت کنه میتونستی بچه نیارید یا براش پرستار بگیری

وظیفه داره مدام دخالت کنه و تو هر سفر و مهمونی و پارک با من باشه وظیفه داره یکسره گوش پسرشه پر کنه حالا واسه روزی یک یاعت نگهداری نوه وظیفه نداره

امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساع ...

بی انصافی میکنید . اینجا هر کس نظر میده از روی غرض نیست چون هیچ شناختی بهم ندارن .یکی نوشته شوهرت بیخود کرده . آینارا گوش نده .به گفته خودتون از صبح می‌ره سرکار تا شب . دنبال رفیق بازی و الواطی نمیره .  شما بچه کوچک را گذاشتین که همسرتون مجبور بشه . در حالیکه اگه به گذاشتن بچه بود  شش ساله را میزاشتین . نیت شما این بود بچه اونا را اذیت کنه .اگه همسرتون لجباز باشه زندگیتون متزلزل میشه .

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

بچه گناه داره وسط دعوای شما

اون الان به شما احتیاج داره

بخدا منم مادرم دوتا پشت سرهم اوردم به فاصله ۲۰ ماه

ولی حاضر نیستم یه شب برم‌قهر و بچه هام با بغض بخوابن

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
این خانه بازی ها چطورن تا حالا نشنیدم اخه بچه یک یالو نمیه رو نگه میدارن بعدش واسه پرستار بچه پیش غر ...

خواهری بهت حق میدم به هرحال بدنت ضعیف شده،و نیاز به استراحت و رسیدگی داره ولی خواهری،شما از مادرشوهرت که اصلا نباید توقع داشته باشی بهت کمک کنه،و اما شوهرت،هروقت میاد خونه براش یه چای یا میوه ببر،بگو یکم استراحت کن ،بعد بیا به من کمک کن،آرامش در کلام و عمل خیلی تاثیر داره،سعی کن محیط خونه رو شاد نگه داری،تا هم روحیه بچه ها عالی بشه و هم شوهرت برای زودآومدن به خونه ترغیب بشه،و حرف آخر،خواهرم هیچ وقت اشتباه نکن و از خونه خودت قهر نکن،در ضمن اون طفل کوچولو چه گناهی کرده،میدونی چقدر تو روحیش تاثیر منفی میذاره این دوری از شما،به شوهرت زنگ بزن و بگو بیاد دنبالت،تا باهم صحبت کنین،همین الان خواهرم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

روزای جمعه که شوهرت تعطیله بچه هارو بده بهش..بگو ببره پارک ببره سینما یا هرجا تا شماهم استراحت کنی.بگو اگه نمیخای بچه ها گریه کنن اگه نمیخای مادرت به زحمت بیفته توهم توی روزای تعطیل کمک کنه..‌.یا بگو از باشگاهش بزنه.باشگاه واجب تره یا بچه ها و زندگی مشترکش؟؟؟اینا رو باهاش صحبت کن

#آبادان 🖤

اشتباه کردی قهرکردی هزاران مادرمثل توهستن حالامادرشوهرت وظیفه نداره بچه توبگیره ولی شوهرت چرااونم نه باقهرباحرف دیگه نگیره هم چاره ای نداری 

برااویزونی مادرشوهرتم بهتره ازشون دورشی

وظیفه داره مدام دخالت کنه و تو هر سفر و مهمونی و پارک با من باشه وظیفه داره یکسره گوش پسرشه پر کنه ح ...

نه وظیفه ندارن بچه شماست بقیه وظیفه ای در قبالش ندارن می‌بینید نمیتونید و تایم ندارید بچه نیارید واجب که نیست در مورد دخالت هم یکبار بگید تو‌زندگی من دخالت نکنید این مساعل مربوط به زندگی منه و به شما دخلی ندارن اما وظیفه ای در قبال فرزندت ندارع حتی در حد پنج دقیقه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخه میتونه حجم کارشو کم کنه الکی سرکار بیشتر میمونه تا درگیر پسر کوچیکم نشه درضمن به باشگاه و تیپ خو ...

بازم سعی کنید با زبان مشکل حل بشه .  اگه همسرتون هم لجباز باشه  زندگیتون آسیب میبینه. چشم بهم بزنید بچه ها بزرگ میشن 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
بازم تاثیری داره اگر جدا بودم لاقل مادرمو میاوردم کمک بنده خدا حرفی نداره ولی مادرشوهرم خیلی پرروئه ...

نه والا ...هیچکسی کمکم نمیاد حتی مادرم...شوهرمم تا وقتی سرکار که هیچ...سرکارم که نیست فقط فکر تفریح خودش با رفقاشه...خودم به زحمت دوتاشون رو پارک میبرم...تازه پسرم که کوچیکست خیییلی هم شیطونه...باید یکی رو بغل کنم...اون یکی رو هم دستش رو بگیرم ببرمشون جایی...جایی منظورم نهاااایتا تا پارک سرکوچست...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂