2777
2789
عنوان

احساس ناكافي بودن

78 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخير

دوستان ازتون يه راهنمايي ميخوام 

يه مدت كه شديدا احساس ناكافس بودن ميكنم احساس ميكنم همه دارن پيشرفت ميكنن ولي من دارم درجا ميزنم همه اش دارم خودمو سرزنش ميكنم 

شما تجربه داريد برا اين مورد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف دارم شكر گزاري ميكنم يه مدت خوبم ولي باز كم ميارم

عزت نفس نداری؟

(عزت نفس یعنی خودت دوست داری ویژگی های شخصیتیت رو) 

یا اعتماد به نفس؟ 

(به توانایی هات ایمان داری) 

کدوم مشکلته؟ 

زیر 30 سال تاپیک من نیاد❌❌❌❌❌

عزت نفس نداری؟(عزت نفس یعنی خودت دوست داری ویژگی های شخصیتیت رو) یا اعتماد به نفس؟ (به توانایی هات ا ...

اعتماد به نفس دارم ولي به قول شما عزت نفس ندارم خودم ويژگب هامو قبول ندارم مرتب دارم سرزنش ميكنم و خيلي كمال گرايي دارم 

اعتماد به نفس دارم ولي به قول شما عزت نفس ندارم خودم ويژگب هامو قبول ندارم مرتب دارم سرزنش ميكنم و خ ...

خوب طرحواره نقص و شرم داری عزیزم 

کتاب و فایل من دارم تشریف بیارید تلگرام بفرستم براتون

اعتماد به نفس دارم ولي به قول شما عزت نفس ندارم خودم ويژگب هامو قبول ندارم مرتب دارم سرزنش ميكنم و خ ...

من تا شب انلاین نمیشم اینجا دیگه

این ایدیم @aramTtl

پیام بدید بفرستم