2777
2789
عنوان

چند روزه خواهر شوهرم بچه چهار ماهش میاره می‌زاره اینجا 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه زودتراز اون بری بیرون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینجا نمیتونم بگم ولی کارش واجب نیست بکاری می‌ره می‌کنه هرروز دو سه تومن پول توشه این چند روزه

می‌ره دزدی می‌کنه🤔

ببخشید ولی فقط همین شغل اومد تو ذهنم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اسی پسر من ۱۴ سالشه و دختر برادرم ۲۴ سالشه وقتی دختر برادرم کوچیک بود خیلی میومد پیش من چند روز میموند و....

چند سال پیش که پسرم ۲ سالش بود دایی من ناگهانی فوت شد و هممون حالمون بد بود مامانم بیمارستان من حالم بد.بچمو چند ساعت پیشش گذاشتم. زن داداشمم چنان زشت رفتار کرد که تا به امروز اصلا دیگه ازش کمک نخواستم اون دوتا بچه دیگه هم آورد و خیلی میان پیش من ولی من دیگه نه

نمیدونم مشکل خواهر شوهرت چیه اگر میتونی کمکش کن

می‌ره دزدی می‌کنه🤔ببخشید ولی فقط همین شغل اومد تو ذهنم

نبابا دزدی😑🤣بابا این طرفا محصولات می‌کارند مثل نخود لوبیا و..

وقتی طرف محصولش برداشت کرد رو زمین زیاد می‌ریزه 

خیلیا میرم جم می‌کنن برا خودش و میفروشن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اسی پسر من ۱۴ سالشه و دختر برادرم ۲۴ سالشه وقتی دختر برادرم کوچیک بود خیلی میومد پیش من چند روز میمو ...

نه من از این اخلاقا ندارم ولی خب منم کار های خودمو دارم خودم بچه دارم امروز هم میخاستم بدم خونه مامانم اینا کلا موندم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یا در رو باز نکن یا ببر بده به مادرش یا مادرشوهرشیه پیشنها بهتربگو اگه از درامدش به من میدی بیا بزار ...

یجوری دیگه گفتم بهش 

برگشت گفت نه برات یه شال میخرم میخرم 😑

نبابا دزدی😑🤣بابا این طرفا محصولات می‌کارند مثل نخود لوبیا و..وقتی طرف محصولش برداشت کرد رو زمین زی ...

وای چه کار سختی،

از یه طرف گناه داره،از طرفی بچه اش خیلی کوچیکه و مراقبت زیاد میخواد،

اگه چند روزه نگهش دار ولی اگه طولانی شد دیگه درو باز نکن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
وای چه کار سختی،از یه طرف گناه داره،از طرفی بچه اش خیلی کوچیکه و مراقبت زیاد میخواد،اگه چند روزه نگه ...

نه همین چند روزه نگه میدارم 

من اصلا حوصله بچه ندارم مجبورم فقط