عزیزم این کارو نکن.یکی از اشناهای ما دوتا بچه داشت با درامد خیلی ناچیز و کلی مشکل و خدا بهش یه بچه ی دیگه داد میخواست سقط کنه یه بنده خدا نصیحتش کرد و بیخیال شد.الان بچه اش پنج سالشه و خوش و خرم داره زندگی میکنه.وضعیت زندگیشون هم کمی بهتر شد.
اتفاقا چند روز پیش بهش گفتم دیدی الکی بچه رو میخواستی بندازی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نکن اسی بخدا احتمال داره داروی سقط هم مصرف کنی و سقط نشه فقط باید استرس داشته باشی نکنه مشکلی داره ،من بچه اولم نه ماه بود بخدا پیشگیری هم کردم باردار شدم داشتم دیوونه میشدم دکترهم رفتم عصبی شد گفت تو تازه سزارین کردی چرا مواظب نبودی،قرص سقط مصرف کردم داروی گیاهی از هرجا بگی پریدم به خونریزی شدید افتادم نه روز خونریزی داشتم ولی بعد نه روز رفتم سونو گفت بارداری و ضربان قلبش نرماله، از اون روز تا روزی که به دنیا اومد فقط کارم غصه و گریه بود نکنه بلای سرش اومده و ناقص شده پیش چندتا دکتر رفتم بعضیا میگفتن احتمال داره ناقص بشه باید تا آنومالی صبر کنی بعضیا هم میگفتن نه سالم بودن بچه به کروموزم ربط داره دیگه گفتم خدایا من و ببخش اگه هزاربار ناخواسته باردار بشم غلط میکنم همچین کاری کنم الان دخترم انقدر خوشگل هرجا میریم میترسیم چشم بخوره یعنی هرکی میبینه میگه این بچه به کی رفته روزی هزاربار بوسم میکنه سه سال ونیمه س هزاربار میگه مامان قوربونت برم
احساس میکنم هم با به دنیا آوردنش مرتکب جنایت شدم هم با از بین بردنش در هر صورت گناهکارم
اصلا اینطور نیست
درپیشگاه خدایی که فرموده بچه هاتونو از ترس فقر نکشید تو فقط باسقط کردنشه که گناهکاری نه با دنیا اوردنش
"بادنیااوردنش گناهکارم "حرف غلط مردم و تلقین شیطانه که نباید اهمیتی بهش داد و گوش کردن بهش فقط باعث زیان و خسارته برای شما و کسانی که تو شرایط شمان
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
بخدا از اون موقع که این کارو انجام دادم انگار یه آدم دیگه شدم کلا پیر و شکسته شدم یعنی انقدر غصه خوردم انقدر گریه کردم تا روزی که بیمارستان دنیا اومد هنوز استرس داشتم که نکنه سالم نباشه ،صبحش متخصصان اطفال اومد بالا سرش میترسیدم بگه چیزیشه دکتر به سرش دست زد نگاش کرد گفت این بچه چقدر خوشگله
اميدوارم خيلي زودتر از چيزي كه فكرشو ميكني صداي خنده هاش خونه تو پر كنه
عزیزم من خودم بعد بچه سوم به عینه مثل معجزه لطف خدا رو تو زندگیم دیدم وضع مالیمون از این رو به اون رو شد حتی مادرهای زیاد دیگه ای رو هم دیدم همینجوری گفتن عزیزم اینایی که خدا رو روزی رسون نمیدونن اعتقادشون ضعيفه به حرف و وسوسه هاشون گوش نده
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))