2777
2789
عنوان

دیشب اشکم بندنمیومد

376 بازدید | 18 پست

شوهرم یه برنامه هوش مصنوعی داره که خیلی عکساراخوشگل میکنه روگوشی من نمیومدگفتم دوتاعکس ازمن طراحی کن دادوبیدادکردکه حوصله داری بروبابا بعدیه عکس ازخواهزش طراحی کردوفرستادبراش خیلی دلم سوخت مریض که میشه بدبختیاش مال منه اصلاخواهرش نگاهش هم نمیکنه واونوقت حالا....

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

تو هم محلش نده بذار تنها بمونه

زندگی خودت رو بکن یه گوشه خونه رو برا خودت خوشگل کن و با یه چای و خوراکی بشین از خودت پذیرایی کن کتاب بخون یا هر کاری که دوس داری

به خودت خیلی محبت کن چون ادمی که عمدا می خواد بهت بفهمونه براش ارزش نداری خیلی پوچ تر و پوک تر از اونه که بخوای بهش تکیه کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیش میگرفتب خودت میکردی حوصله داریا ؟ مرد جماعت درصد کمی با محبته اینو بدون برا زنشون حیفشون میاد کار خاصی انجام بدن

برنامه زیاده حالا ک نصب نمیشع مستقیم برو تو سایتش ویرایش بزن سایتشو بلذی یا بفرستم واست

حق داری باهاش صحبت کردی ؟

نه اصلادلم نمی‌خواست باهاش حرف بزنم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
گوشیش میگرفتب خودت میکردی حوصله داریا ؟ مرد جماعت درصد کمی با محبته اینو بدون برا زنشون حیفشون میاد ...

نه بدنیستم گوشیش هم اصلابه کسی نمیده

Gimini .com سایتشه

🤣🤣🤣🤣همینه که شوهرم ریخته روگوشیم نمیاد

من هم شوهرم وقتی مریض میشه زبونش کوتاه من پرستاریش و میکنم وقتی خوب میشه میشه همه چی خانواده ش و رفیقاش من و از یاد میبره یه دفعه تو دعواهامون بهش گفتم از این بعد مریض شدی برو با خانواده ت و رفیقات بیمارستان خونه نیا پیش اونا باش 

🙂باید بتونی صحبت کنی بگی اذیتت میکنه این موضوع

حآلیش نیست نمیفهمه بعضی وقتهاحس میکنم سادیسم داره لذت میبره از حرص دادن من