2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم شرایط سخته ولی سقط نکن مخصوصا که فقط یه بچه داری. الان شرایط سقط بسیار سخته هیچ دکتری قبول نمیگنه تو خونه هم خیلی سخته ممکنه به خونریزی بیافتی و نیاز به بستری و کورتاژ و هزاران مشکل دیگه.

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
پس ببین هیچ کدومشون به دردت نمیخورن شاید خدا میخواسته نشونت بده کی توی این دنیا به دردت میخوره و هم ...

دقيقا فكر ميكنم بعد از خدا الان فقط اونو دارم😭يعني اصلا خود منه

♥️خدايا شكرت♥️

استارتر وقتی میگی به دلم افتاده بود باید قرص اورژانسی میخوردی عزیزم توی هر رابطه ی محافظت نشده ای باید احتمال بارداری داد

ولی حالا ک دیگه شده سقط نکن لطفا بسلامتی خودت فکر کن 

انقدر بچه ی ناخواسته اطرافم دیدم ک خیر  و برکت رو به زندگی پدر و مادر اوردند

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بچه ها ممنونم از همه تون سعي ميكنم عاقلانه تصميم بگيرم دوستتون دارم دعام كنيد

عزیزم ذکر لاحول و  لا قوة  الا  با لله رو زیاد بگو از وسوسه ها دورت میکنه  و به فکر گناه  سقط  نمیفتی  هر وقت  به ذهنت  اومد ذکر خدا بگو  تا شيطون  ازت  دور بشه 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
دقيقا فكر ميكنم بعد از خدا الان فقط اونو دارم😭يعني اصلا خود منه

امروز تو پناهش بده بعدا میبینی همین بچه پناهت میشه 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

الان اگه یه خیر پیدا بشه بگه از الان تا پنج سالگی بچه هزینه‌ش رو تقبل می‌کنه بیخیال سقط می‌شی؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بارها و بارها قصه بارداریم و بارداری ناخواسته ام رو اینجا گفتم بارها از مشکلاتش گفتم از وقتی فقط به سقط فکر میکردم سر مهمون ناخونده ای که اند تو دلم و الان همه وجودمونه الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم بابت بودنش....نکن خواهر من حتی به سقطش فکر هم نکن  بزار یه همدم و همراه داسته باشه اون پسرت از مشکلات اقتصادی خبر دارم خودم درگیرشم ولی مگه ما خداییم و روزی رسان شاید خدا خواست همونطور که خداخواسته امده شد یکی از میلیاردر های این کشور 

عزیزم قدمش مبارک باشه 

بچه دومم از بسته شدن نطفش خدا در روزی و برکت برامون باز کرد

الهی شکر زندگیمون زیر و رو شد

مطمعن باش پشیمون نمیشی از نگه داشتنش 

پسرت تنها بزرگ نمیشه ،خودتم سرگرم میشی

همسرتم مسئولیتش بیشتر میشه دوبرابر تلاش میکنه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

اسی سِیوت میکنم

بهت سر میزنم

منتظر خبرای خوش

مطمئنم خدا همه ی جوانبو در نظر گرفته بهت هدیه داده 🌺

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔