2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 110 پست
تو رو خدا فکر کنید خواهر خودتونه کسی رو ندارم راهنماییم کنه  مامانم سرزنشم میکنه😭شرایط اقتصا ...

دو تا بچه که زیاد نیست خدا کمکتون میکنه مطمئن باش .تازه پسرتم تنهایه گناه داره

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

🥺🥺🥺سقط نکن منوببین درحسرت یه نینی هستم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اینطوری نگو کدوم مادری دلش میاد بچه شو بکشه😭 خدا هیچکسو تو دو راهی نذاره

من بخاطر سندرم داون سقط کردم تو ۱۷ هفته.

به خدا تا بند بند انگشت پاش قابل تشخیص بود.

چون با پا اومد بیرون و حدود ۱ ساعت هم طول کشید، تو توالت فرنگی هم بودم، کامل پاهاشو دیدم.

هنوزم عذاب وجدان دارم ، با اونکه سندروم بود و مجوز پزشکی قانونی رو داشتم.

خدا میدونه، خودمو قاتل بچه خودم میدونم.

حالا شما بخاطر غصه نون میخوای ، بچه خودتو بکشی

عزیزم اون یه آدمه که الان در یکی از مراحل زندگیش به سر می بره

اون به وجود اومده و داره مراحل رشدی خودش رو طی می کنه و حق زندگی داره و زندگی می‌کنه مگه اینکه شما اونو بکشی

نگهداشتن یا انداختن، کلماتی هست که ما به کار می‌بریم تا قتلو ساده کنیم اما واقعا قتله.

مشکل مالی دارم ،شرایطشو ندارم یا... درسته،شاید اوضاع سخت باشه اما از زشتی و ترسناک بودن قتل کم نمیکنه 

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
صبح رفتم آزمایش ششصد تومن شد کل بارداری رو باید استرس بکشم نمیدونم چی بگم  از چهارشنبه کارم ...

عزیزم میدونم که هزینه ها سنگینه 

میتونی بری مرکز بهداشت محله تون اونجا پرونده تشکیل بدی ماما دارن و چکاپ ها رو اونجا میتونی انجام بدی یه سری مراکز اصلی خودشون آزمایشگاه دارن برای آزمایش های معمولی 

درمانگاه ها و بیمارستان های تامین اجتماعی و بیمارستان های دولتی هم به مراتب هزینه کمتری میگیرن 

فقط باید زودتر بری نوبت بگیری 

خیر باشه براتون انشاالله. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من بخاطر سندرم داون سقط کردم تو ۱۷ هفته. به خدا تا بند بند انگشت پاش قابل تشخیص بود. چون با پا اوم ...

چقدر ما خانما سختی میکشم، یکی مثل من در حسرت داشتنش میسوزه یکی هم مثل شما اینطوری زجر میکشه...

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چن وقتشه؟

چهار هفته و سه روز😭

بچه ها حرفاتون واقعا آرومم ميكنه

خيلي احساس تنهايي ميكنم

اميدوارم خير ببينيد همگي

دوستم ميگه تو جون نداري خورد و خوراكتم درست نباشه از بين ميري 

خودش بچه دوم رو به دنيا آورده دو ساله

♥️خدايا شكرت♥️
عزیزم اون یه آدمه که الان در یکی از مراحل زندگیش به سر می بره اون به وجود اومده و داره مراحل رشدی خ ...

ميدونم بخاطر همين دارم ديوونه ميشم 

وتا آخر عمرم محاله بتونم كاري كه كردم فراموش كنم

♥️خدايا شكرت♥️
تو رو خدا فکر کنید خواهر خودتونه کسی رو ندارم راهنماییم کنه  مامانم سرزنشم میکنه😭شرایط اقتصا ...

وایی فکر کردم دوستی با پسری حامله شدین

بچه ای که خدا داده و هدیه ای از سمت بالاسریه، کسی که خیر وصلاحتون رو میخواد،میخوای سقط کنی؟!

علم اون بالایی بیشتر از شماست؟

خدا روزی رو میرسونه توکل کن بهش،که قتل این بچه زندگیتو به اتش میکشه

و شما اون دنیا باید جواب پس بدی به خاطر قتل

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

سقط کردن خیلی بد هست

جدا از عذاب وجدانش برای سلامتی خودت خیلی مضر هست

مامانم همیشه میگه صدتا به دنیا بیار یکی سقط نکنی

من و همسرم از خدامون هست بچه دار بشیم ولی خدا بهمون نداده هنوز

عزیزم هیچ چیز بی حکمت نیست 

حکمتی هست که خدا خواسته یه گل دیگه تو زندگیتون باشه

خدا خودش روزی رسون هست

روزی هر بنده اش رو میرسونه