نه بابا اصلا حرف از روزی نزنین خواهشا من سه تا بچه هام شیر به شیر بودن سومی که حامله شدم انقد گریه کردم خواستم سقط کنم بخاطر شرایط مالی اقتصادی انقد همه گفتن نگه دار روزیشو میاره الان دخترم 4 ماهشه دارم تواین شرایط سخت بزرگ میکنم اون دوتا هم کوچیکن بزرگه سه ساله دومی 2ساله ولی وضعمون هنوز همونجوریع اصلا خوب نشده به خیال اینکه خدا روزی میده نباشین همه الکیه ادم باید خودش تلاش کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا اصلا حرف از روزی نزنین خواهشا من سه تا بچه هام شیر به شیر بودن سومی که حامله شدم انقد گریه ک ...
خدا نگه دار بچه هاتون باشه .باعث به وجود اومدن این موجودات بی گناه ما هستیم .اگه دلمون اومد بچه ۲ سالمونو بکشیم پس میتونیمجنین بی پناه و بی گناه رو هم بکشیم .اگه روزی هم نیست عذاب وجدانش هم تا اخر عمر باهامون نیست .