2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 110 پست
خدا انقددددد بهت روزی فراوان میده که یاد امروز بیفتی خنده ات بگیره 

نه بابا اصلا حرف از روزی نزنین خواهشا من سه تا بچه هام شیر به شیر بودن سومی که حامله شدم انقد گریه کردم خواستم سقط کنم بخاطر شرایط مالی اقتصادی  انقد همه گفتن نگه دار روزیشو میاره الان دخترم 4 ماهشه دارم تواین شرایط سخت بزرگ میکنم اون دوتا هم کوچیکن بزرگه سه ساله دومی 2ساله   ولی وضعمون هنوز همونجوریع اصلا خوب نشده   به خیال اینکه خدا روزی میده نباشین همه الکیه ادم باید خودش تلاش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اصلا حرف از روزی نزنین خواهشا من سه تا بچه هام شیر به شیر بودن سومی که حامله شدم انقد گریه ک ...

خدا نگه دار بچه هاتون باشه .باعث به وجود اومدن این موجودات بی گناه ما هستیم .اگه دلمون اومد بچه ۲ سالمونو بکشیم پس میتونیم‌جنین بی پناه و بی گناه رو هم بکشیم .اگه روزی هم نیست عذاب وجدانش هم تا اخر عمر باهامون نیست .