2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز سرخ کن اگه مرغم میخوای بندازی یکم که پیاز سبک شد مرغم بریز یه چن دقیقه سرخ بشه زرد چوبه یه قاشق چایخوری بریز عدس پخته رو بریز با اب تا اب جوش بیاد برنج رو بشور بریز با یه قاشق غذا خوری نمک..اب روی برنج اندازه دو بند انگشت باشه شعله گازم زیاد تا بجوشه توش برنج باید یجوری تنظیم کنی اب برنجو که برنج اطرافش که نرم شد وسطش نرم نباشه شعله رو کم کنی و دیگه اب توش نباشه یعنی اون لحظه که برنج این حالت شد اگه اب داشت با قاشق تند ابشو بریز تو یه کاسه اگه ابش کم اومد و برنج هنوز خیلی سفت بود هم یه نصفه استکان اب اضافه کن وقتی برنج اون حالت شد که گفتم باید زیرشو کم کم کنی تا حدود یک ساعت دم بکشه

یکم پیاز داغ بگیر

ادویه هات بزن نمک فلفل دارچین زردچوبه عدس رو داخلش ی تفت بده 

برنجم آبکش کن اینو بذار وسطش یا قاطی کن

گوشت و مرغ اینا هم اگه خواستی ک میشه کنارش بخوری یا با خودش دم بدی

پیاز سرخ کن اگه مرغم میخوای بندازی یکم که پیاز سبک شد مرغم بریز یه چن دقیقه سرخ بشه زرد چوبه یه قاشق ...

راستی اگه مرغ توش بود یه ۲۰ دقیقه بزار مرغ بپزه بعد بقیه کارا رو کن اگه مرغ نبودم که هیچی