2777
2789

دلم میخواد قهر کنم ولی میدونم بهونه میاره که اینطوری نبود 

شوهرم جایی کار داشت چند شبه نیست خونه 

منم با مادرشوهرم اینا تو یه حیاطیم 

بعد یه بچه زیر دوماه دارم گاهی خیلی گریه میکنه 

بعد ۴۰ روزگیش میبینی دو روز خوبه دو روز شدید گریه میکنه 

دیروز هم از اون روزا بود که گریه میکرد تز صبح که بیدار شدیم دیگه نمیخوابید اولش دو ساعت هی نق زد بعد ۳ ساعت اینا شدید گریه کرد شیر هم نمی‌خورد خواهرشوهرم اومد دید بردیمش پیش مادرشوهرم اونم یکی دوساعت تلاش کرد تا خوابوندش 

بعد گرفت خوابید تا ۱۰ ۱۱ شب به زور بیدار میشد یکم شیر می‌خورد که اونم از شدت خواب نمیتونست خوابش می‌برد

بعد از ده شب باز شروع کرد اولش نق میزد پوشکشو عوض کردم شربت نفخ دادم بهش بازیش دادم شیرش دادم ولی نمیخوابید که گریه هاشو شروع کرد ۴۰ دقیقه بود داشت گریه میکرد و یه دقیقه هم آروم نشده بود 

از ترسم دیگه گریم گرفته بود که رفتم در مادرشوهرم اینارو زدم خواب بودن اومد تا ۳ ۴ ساعت بازیش داد هی شیر می‌خورد پوشکشو عوض میکردیم بازیش میداد آیتم نمیخوابید یه لحظه میزاشت سر جاش شروع میکرد 

که آخراش منم خوابم برده بود پاشدم دیدم ساعت ۳ نصف شبه مادرشوهرم مارو گذاشته رفته خونشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگی که خونه هاتون تو یه حیاطه از چی میترسی عزیزم

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
برابچه گهواره بخرکه مجبورنشی بعدخوابیدنش جابه جاش کنی یه دکترم ببرببین علت گریه چیه

گهواره داره موقع‌گریه تو اونم نمیمونه 

دکتر چندبار بردیم میگفت نفخ داره ولی الان نفخ هم نداشت شکمش

وا بنده خدا همینشم کلی زحمت کشیده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....