2777
2789
عنوان

اشنایی برای ازدواج چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 101 پست
ازدواج سنتی خیلی ریسکه هرچی هم بپرسی هرچقدرم زمانش زیاد باشه اصلا بگو 5 ساعت چطور میتونی تصمیم بگی ...

سلام من پسرم، اتفاقا ازدواج سنتی با مدرن تفاوت زیادی نداره ، شخص من  نمیوفتم تو کوچه بازار دنبالدختر که ، باید چند نفرو بهم معرفی کنن اگ نزدیک به معیارم بود برم جلو...

سلام چرا نمیگی بیاد خونه ،از اول داری خودتو شل میگیری ،میاد خونه میرین میشینین باهم حرف می‌زنید اگر ...

اتفاقا گتن بیان خونه و خودم قبول نکردم، اخه چون سنتیه و خیلی موارد گنگ داره گفتم اول اصلا قیافشو ببینم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا تست شخصیت که ندادم، ولی در کل درون گرا هستم و دیر با هر چیز جدیدی کنار میام و اینکه و همین ا ...

اول بهترین خودت شو و خودت رو بشناس ازدواج هدف زندگی نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
نظرت خیلی هم درسته، ولی میدونی سنم یکم بالا رفته حدود ۲۸ واسه همین گفتم حداقل امتحان کنم قرار نیست ک ...

ازدواج سنتی موفق هم زیاد داریم فقط باید زمان بدی یه مدت باهاش بیرون برو 

ببین خسسیه،،؟؟چشم‌چشرونه یا نه ؟؟ رفیقبازه یا نه ...

احترام به خانواده 

احترام به قوانین و شهروندی 

نون حلال در  اوردن و.... 

از این به بعد برا خودم زندگی میکنم   
چراهرچی گفتی قبول میکنه؟؟؟؟من بیشتراز7/8تا رد کردم چون شرایط منو نپذیرفتن...خیلی اشتباهه تفکرت دربار ...

من که چندتا از موقعیتام سنتی بود ینی واسطه منو به اون معرفی کرده بود من با یکی دیگه دوست بودم ولی خونواده ام گفتن بزار اون سنتی هم بیاد حرف بزنه بعد نخواستی رد کن

اومدن من هرچی میخواستم شرایط سخت بزارم که خودشون برن میگفتن باشه قبوله ..بعد شنیدم رفتن ازدواج کردن و همون چیزایی ک من گفته بودم قبول کرده بودن و برای همسراشون ممنوع کردن!

منم اگه ازدواج میکردم الان یا جدا شده بودم یا میزدیم تو سر هم...

من ک با دوستم ازدواج کردم خیلی هم خوشبختم الان بزنم ب تخته

همیشه واسم سوال بود چرا طرف خودش یکیو پیدا نمیکنه و میسپره دست واسطه. تا اینکه یه خاستکار واسطه ای ا ...

من پسرم ، نمیشه بیافتم دنبال دختر، شماره بدم ، دوست شم بعد برم جلو ، به نظرم تفاوت زیادی نداره،اگ سنتی پیدا کنی باید چندین ماه با هم چت کنی هم دیگه رو بشناسی اگ با هم تفاهم داشتین بله برون و عقد

نظرت خیلی هم درسته، ولی میدونی سنم یکم بالا رفته حدود ۲۸ واسه همین گفتم حداقل امتحان کنم قرار نیست ک ...

درخواست کن بیشتر بیرون برید بیشتر اشنا بشید بیشتر وقت بزارید فوری بله نگو با چند جلسه تظاهر کردن خونواده ها و خودش

اتفاقا گتن بیان خونه و خودم قبول نکردم، اخه چون سنتیه و خیلی موارد گنگ داره گفتم اول اصلا قیافشو ببی ...

اونجا هم میتونی ببینیش ،بعد تا چیزی شد میگه خودت آویزون شدی اومدی اونجا بار اول ببینمت

اول بهترین خودت شو و خودت رو بشناس ازدواج هدف زندگی نیست 

راستش شخصیت من یکم پیچیدست و نمیدونم با این ادم کنار بیام یا نه ولی الان مهمترین مسئله من جلسه اول هست( گفتم که سختمه شروع هر چیز جدید) 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من پسرم ، نمیشه بیافتم دنبال دختر، شماره بدم ، دوست شم بعد برم جلو ، به نظرم تفاوت زیادی نداره،اگ سن ...

خب اخه دور و زمونه عوض شده دیگه

الان انتخابو میزارن ب عهده خود طرفین

واسم عجیبه که هنوزم هستن همچین پسرایی، نمیخام بد گمون باشم ولی میگم شاید ایرادی چیزی... 

خب یکیو ببینه خوشش بیاد همون اول کاری خانواده رو درجریان بزاره تا بعد؟؟؟ نیازی ب شماره و دوستی نیس 

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من پسرم ، نمیشه بیافتم دنبال دختر، شماره بدم ، دوست شم بعد برم جلو ، به نظرم تفاوت زیادی نداره،اگ سن ...

نمیدونم چرا دید بعضیا به ازدواج مدرن اینه ک بیفتی تو خیابون دنبال دختر شماره بدی!!!!!!!؟؟!!

خب اخه دور و زمونه عوض شده دیگه الان انتخابو میزارن ب عهده خود طرفین واسم عجیبه که هنوزم هستن همچی ...

این مورد من هم گفتن اول خواهرش بیاد ببینتت که من قبول نکردم و گفتم اول خودش ببینه، راستش بنظر میاد خیلی سنتی هستن، فقط اینکه من گفتم حالا برم ببینم چجورین

خب اخه دور و زمونه عوض شده دیگه الان انتخابو میزارن ب عهده خود طرفین واسم عجیبه که هنوزم هستن همچی ...

وای خدا....خواهر منم چ فرقی  داره که خودت اول پیداش کنی یا خواهرت یا واسطه ، مهم اینه شبیه معیارت باشه ، اصن برام عجیبه چنین تفکری ، مهم نیست کی بهت پیشنهاد میده ، مهم اینه ب دلت بشینه...مهم این شبیه به تصوراتت باشه...مهم اینه با خوانده باشه