2777
2789
عنوان

اشنایی برای ازدواج چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 101 پست
خب اخه دور و زمونه عوض شده دیگه الان انتخابو میزارن ب عهده خود طرفین واسم عجیبه که هنوزم هستن همچی ...

بعضی پسرا صبح تا شب تو محیط مردونه کار میکنن، کسیو نمی بینن که خواستگاری کنن یا شاید دور اطرافشون آدم مناسبشون نیست نمیشه که تا آخر عمر عذب بمونن

مهم نیست چجوری اشنا میشید مهم اینه شناختتون از هم کامل یا حداقل زیاد باشه که اونم توی چند جلسه و چند ...

الان دیگه مشاوره و تست های قبل ازدواج شناختی که میخواد تو یکی دوسال بدست بیاد رو تو چندجلسه میریزه رو آب

رفت آمد زیاد شناخت میاره شاید یکی تو سه ماه ۱۰ بار طرف رو ببینه یکی دو هفته ده بار طرف رو ببینه. اونی که تو دو هفته ده بار ببینه شناختش بیشتره چون رو دربایستی ها از بین رفته. کیفیت مهمه نه مدت زمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین تفکری کجاش عجیبه؟ آدم یه بااار زندگی میکنه فقطط یه بار. پس تصمیمات مهم زندگیشو خودش میگیره اون ...

حتی تو ازدواج سنتی هم این شمایید که تصمیم میگیرید جواب مثبت بدید یا منفی، قرار نیست کسی جای شما تصمیم بگیره شما فقط به هم معرفی میشید

یه مسئله خیلی مهم سعی کنید جلسه اول درمورد مسائل مالی صحبت نکنید مخصوصا خودتون پدر و مادر هم با احتیاط بپرسن خیلی ریز و حساس نشید روی این موضوع بزارید برای جلسات بعد مخصوصا اگه میدونید طرف مقابلتون سطح مالی قابل قبولی داره

چون اکثر پسرا از این موضوع بدشون میاد مخصوصا اگر وضع مالیشون خوب باشه. از رو تجربه میگم

چقد فازت منفیه گلم ایشون خودش استرس داره شما استرسش و چند برابر کردی

عجب

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
یه مسئله خیلی مهم سعی کنید جلسه اول درمورد مسائل مالی صحبت نکنید مخصوصا خودتون پدر و مادر هم با احتی ...

مرسی عزیزم مطالبتون واقعا مفید بود و امیدوارم از پس این مسئله بربیام.

براتون ارزوی سلامتی میکنم❤️

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اتفاقا تو چت آدما اونی که هستن رو نشون نمیدن. فقط رفت و آدم خانوادگیه که طرف خودش رو نشون میده. فاصل ...

اره دقیقا ، حرفتون کاملا درسته....ولی متاسفانه تفکر اکثریت برعکسه ، فک میکنن چون ی واسطه پیشنهاد داده دیگه عاشق هم نمیشن و... اصلا ربطی نداره ، مهم نیست کی بهت معرفی کرده ، مهم اینه ببینی با هم صلاح میرید یا حرفای هم دیگه رو متوجه میشید یا نه...

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار جان میشه لطفا تاپیک منو چون شخصی هست حذفش کنید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
همیشه واسم سوال بود چرا طرف خودش یکیو پیدا نمیکنه و میسپره دست واسطه. تا اینکه یه خاستکار واسطه ای ا ...

کجای کار میلنگید؟

منم برام سواله..کار بی عرضه هاس

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
کجای کار میلنگید؟ منم برام سواله..کار بی عرضه هاس

واقعاا دیگه بعداز اون جریان دید خوبی ندارم به خواستگار واسطه ای

فک کن اصرارر دارن طرف غریبه باشه کاملااا 

یجای کار میلنگه دیگه؟ معلوم نیس کین چین میخوان مارو بدبخت کنن😐

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐