2777
2789
عنوان

دوس دارم به شوهرم فحش مادر بدم که بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 99 پست
یه بیماریه باید درمان کنه

الان شما مطمئنی ایشون بیماره و تاپیک فیک نیست😑😂

خودمم اینارو میدونم نیازی نیست الکی وقته همو بگیریم توضیح بدی چیکار کنه یا نکنه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصاتو سروقت بخور 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
الان شما مطمئنی ایشون بیماره و تاپیک فیک نیست😑😂خودمم اینارو میدونم نیازی نیست الکی وقته همو بگیریم ...

عزیزم گفتم اگه راست بگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

احتمالا تا حالا هیچوقت کتک نخوردی که اینو میگی.

درسته هرادمی یسری فانتزی هایی داره اما این فانتزی ها باید تو همون رابطه بمونه نباید ب شرایط عادی هم نفوذ کنه وگرنه مشکل درست میشه.

و کسایی ك انقد راخت همچین چیزاییو تو شرایط عادی طلب میکنن احتمالا تاحالا یبار از سمت عزیزترین کسشون(شوهر/پارتنر) تحقیر نشدن و توهین نشنیدن و کنک‌ نخوردن 

احتمالا تا حالا هیچوقت کتک نخوردی که اینو میگی.درسته هرادمی یسری فانتزی هایی داره اما این فانتزی ها ...

منمادرمم اینطوریه خالم که کلا از عمد همیشه با شوهرش دعوا میکرد چون دسته بزن داشت

احتمالا کتک رو یه سیلی زدن تو فیلما دیدی 

فکر میکنی یه سیلی و تموم 

بعدش میاد به غلط کردن میافته 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)