2777
2789
عنوان

با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 100 پست
گفتنه آسونه دلم میخواست تنها دغدغم الان مادر شدن و تامین رفاه برای ی بچه بود ن این چیزا حس میکنم عمر ...

واقعا گفتنش آسون نیست

دوستانه میگم روی خودت متمرکز شو فقط

و هرچیزی که به بهای از دست رفتن آرامشت باشه زیادی گرونه رها کن

اولش اینجوریه. نباید به حست بها بدی‌. فقط باید عمل کنی. چرا نگران خونوادتی؟

خیلی مشکل دارند خودشون تحمل دیدن غمشون رو ندارم 

هی به خودم میگم ولش کن شوهرتو بذار هرگوهی میخواد بخوره ولی تهش میبینم نمیتونم میدونم کاری نمیکنه الان اما هم اینکه قلبش برای من نیست چشمش فیلم مستهجن میبینه دستش بلنده اینا منو روانی کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مشکل دارند خودشون تحمل دیدن غمشون رو ندارم هی به خودم میگم ولش کن شوهرتو بذار هرگوهی میخواد بخو ...

عزیز دلم خیلی با احساساتت داری نگاه میکنی. مطمئن باش خونوادت اگه احساسات و شرایط تو رو بدونن از اینکه جدا بشی خوشحال ترن. 

همه مشکلات دارن؛ کیه که مشکلات نداره. ولی ارزش تو بیشتر از اینه که بخوای تو زندگی ای بمونی که اینقد اذیتت میکنه. تنهایی شرف داره به زندگی با آدم خیانتکار و کثیف . رابطه جنسی هم داشته با اون خانومه؟ رابطشون در چه حدی بوده؟

عزیز دلم خیلی با احساساتت داری نگاه میکنی. مطمئن باش خونوادت اگه احساسات و شرایط تو رو بدونن از اینک ...

درحد چت بود شوهرم یپام داد بهش عذاب وجدان شدید داره تمومش کنند 

خانم هم قبول کرد بعد فرداش دوباره پیام داده بودند که من همرو به روش آوردم 

درحد چت بود شوهرم یپام داد بهش عذاب وجدان شدید داره تمومش کنند خانم هم قبول کرد بعد فرداش دوباره پیا ...

بستگی داره چی توی چت گفتن. آخه میگی سه ماه. سه ماه ینی بین شون حس عاطفی بوده؟ رابطه داشتن؟

چطوری آخه؟باهاش زندگی کنم و محل ندم؟

اینکه میخوای باهاش زندگی کنی یا نه تصمیمش با خودته

اما از چک نکردن گوشیش شروع کن سخته ولی شدنیه

سعی کن اصلا حساسیت خودتو نشون ندی خیلی عادی انکار اتفاقی نیفتاد اتفاقا بهش محبت کن کلامی اما خودتو ازش دریغ کن برای خودت برنامه بریز با فامیل و دوست یا حتی تنها بیرون برو سینما کافه اومدنی گل بگیر برا خودت

تو مجازی فعالیت کن با بقیه ارتباط برقرار کن آرایشگاه برو روتین داشته باش بزار اون تغییر رفتار تورو ببینه و براش سوال بشه چرا دیگه حساس نیستی

بستگی داره چی توی چت گفتن. آخه میگی سه ماه. سه ماه ینی بین شون حس عاطفی بوده؟ رابطه داشتن؟

شوهرم پاشو فراتر گذاشت تو‌چت و بهش گفت بدو‌شوهریو سرویس بده اونم استکیر خنده که مگه چیه شوهرمه که وقتی دیدم چشام داشت درمیومد از تعجب 

و‌حرفای سرکارشون 

حرف احساسی ن فقط برای بار آخر شوهرم گفته بود ناراحت شدی از اینکه گفتم پیام ندیم اونم گفته بود ن شوهرم گفت هر لحظه شگفت زده ام میکنی 

اینکه میخوای باهاش زندگی کنی یا نه تصمیمش با خودتهاما از چک نکردن گوشیش شروع کن سخته ولی شدنیهسعی کن ...

ببین من حتی بهش گفتم ممکنه خیانت کنم بشدت عصبی شد 

خودمم همین تصمیم رو دارم البته اگه بتونم 

شوهرم پاشو فراتر گذاشت تو‌چت و بهش گفت بدو‌شوهریو سرویس بده اونم استکیر خنده که مگه چیه شوهرمه که وق ...

خیلی کثیفه شوهرت.

عزیزم تصمیمش با خودته چون زندگی توعه. ما جای شما نیستیم که بگیم. فقط نذار ترس روی تصمیمت اثر بذاره. 

اگه خیلی اذیتی حتما جدا شو

خیلی کثیفه شوهرت.عزیزم تصمیمش با خودته چون زندگی توعه. ما جای شما نیستیم که بگیم. فقط نذار ترس روی ت ...

جالب اینکه شوهرم بشدت باحیا بود نمیگم تقصیر اون‌هرزه است اما یادمه ی چیزایی از شرکت میگفت من حس بد پیدا کردم به این زن حتی خود شوهرم تعجب کرده بود چطوری این زن این حرفو زده حیا کم کم میریزه 

و‌من موندم شوهرم چطوری اینو دوست داره وقتی حتی به شوهر خودش رحم نکرده 

الهی هیچکدومشون خیر نبینند کاش منم تو ذاتم بود و میرفتم با یک نفر دیگه 

اینکه میخوای باهاش زندگی کنی یا نه تصمیمش با خودتهاما از چک نکردن گوشیش شروع کن سخته ولی شدنیهسعی کن ...

که چی بشه؟ همه این کارارو بکنه که واسه شوهر عتیقه سوال پیش بیاد؟ عزیزم ارزش خودش بالاتر از این حرفاس و میتونه همه این کارارو به خاطر خودش بکنه نه واسه اینکه اون شوهر عتیقه براش سوال پیش بیاد....