2777
2789
عنوان

اشنایی برای ازدواج چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 101 پست
این مورد من هم گفتن اول خواهرش بیاد ببینتت که من قبول نکردم و گفتم اول خودش ببینه، راستش بنظر میاد خ ...

عهد بوقه مگهههه

اول خواهرش بیاد، به خواهرش چه ربطی داره اصن😐

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خب روش مدرن چ جوریه ؟

من و همسرم به هم معرفی شدیم توسط دوستانمون

هیچکس تو خیابون دنبال کسی نیفتاده!

پنج سال دوست بودیم تقریبا همه میدونستن ما باهمیم

الانم پنج ساله ک ازدواج کردیم و خیلی خوشبختیم..

مهم اینه با شناخت کامل ازدواج کردیم بعدش هی با صفات گل و بلبل هم سوپرایز نشدیم ک هرروز دعوا کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دید بعضیا به ازدواج مدرن اینه ک بیفتی تو خیابون دنبال دختر شماره بدی!!!!!!!؟؟!!

ببینید واسطه پیدا کنه ، پدرت پیدا کنه یا مادرت یا خودت فرقی نداره ، مهم اینه ک شبیه ب معیارت باشه...مهم نیته حالا ب هر طریقی ، سنتی این نیست ک چشم بسته بری جلو ، سنتی اینه عکسشو ببینی ، تحقیق کنی ، اگ دیدی شبیه به معیارته پا پیش بزاری ، چند مدت حرف بزنی ، اگ مورد تاییدت بود عقد کنی 

عهد بوقه مگهههه اول خواهرش بیاد، به خواهرش چه ربطی داره اصن😐

چه میدونم، سنتیه دیگه..

راستی اینکه گفتن خواهرش بیاد خونه ببینت یهو ترسیدم رسومات مثل بعضیا که نی نی سایتا تعریف میکنن نباشه، بعضیا اینجا تعریف میکردن که خواهر و مامان پسر میرن بدن دختر رو میبینن😐

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ببینید واسطه پیدا کنه ، پدرت پیدا کنه یا مادرت یا خودت فرقی نداره ، مهم اینه ک شبیه ب معیارت باشه... ...

مهم نیست چجوری اشنا میشید مهم اینه شناختتون از هم کامل یا حداقل زیاد باشه که اونم توی چند جلسه و چند روز و چند هفته محاله

من و همسرم به هم معرفی شدیم توسط دوستانمون هیچکس تو خیابون دنبال کسی نیفتاده! پنج سال دوست بودیم ت ...

افرین به هم معرفی شدین...واسطه معرفی کرد و شما با هم تفاهم داشتین نتیجه ازدواج شد ، ملت فکر میکنن چون شما رو یکی بهم اشنا کرده اشتباهه ، فکر میکنن خودت باید بگردی پیدا کنی...فرقی نداره کی پیدا کنه ، مهم تفاهمه

این مورد من هم گفتن اول خواهرش بیاد ببینتت که من قبول نکردم و گفتم اول خودش ببینه، راستش بنظر میاد خ ...

خوب کردی 

خواهر چرا  بیاد مگه خواهره قراره بپسنده ؟؟؟؟

ادمیزاده خب ..ممکنه تو از نظر خاهرش معمولی باشی ولی از نظر پسر زیباترین دختر عمرش ...

از این به بعد برا خودم زندگی میکنم   
وای خدا....خواهر منم چ فرقی  داره که خودت اول پیداش کنی یا خواهرت یا واسطه ، مهم اینه شبیه معیا ...

همچین تفکری کجاش عجیبه؟ آدم یه بااار زندگی میکنه فقطط یه بار. پس تصمیمات مهم زندگیشو خودش میگیره اونم موضوع ب این مهمی. وقتی به عهده دیگران میذارتش یجورایی انگار ضعف تصمیم گیری داره؟؟؟؟؟ نمیدونم شاید خاستگار واسطه ای که داشتم منوبدبین کرده.... 

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
افرین به هم معرفی شدین...واسطه معرفی کرد و شما با هم تفاهم داشتین نتیجه ازدواج شد ، ملت فکر میکنن چو ...

نه معرفی مشکل نیست مشکل اینه که یه جلسه میزارن دو طرف حرفاشونو بزنن که به این نتیجه برسن که برای یک عمر!!!! برای هم خوبن یا نه!  توی یک جلسه!!!

فعلا استرس نداشته باش فقط برو سرقرار بگو از خودتون بگیداین جلسه برای آشنایی اولیس .تو هم از خودت مختصر بگویم بیشتر رو ظاهر  نوع پوشش  طرز صحبت لحنش موقع حرف زدن دقت کن .اتفاقا بدون افراد باخانواده و با اصل و نصب تو کوچه خیابان دنبال سوژه نمیگردن و ایشون اولویت رو به ازدواج منطقی داده نه احساسی.هرچند منم موافق ازدواج با آشنایی قبلی هستم چون طرف حتی اشتباه بکنه مجبوره پاش بمونه

چه میدونم، سنتیه دیگه.. راستی اینکه گفتن خواهرش بیاد خونه ببینت یهو ترسیدم رسومات مثل بعضیا که نی ن ...

واااای اینا دیگه کین 😐

اصلاااا قبول نکنن. لابد رسوماتشونم قدیمیه

همچین تفکری کجاش عجیبه؟ آدم یه بااار زندگی میکنه فقطط یه بار. پس تصمیمات مهم زندگیشو خودش میگیره اون ...

خواهرمن شما چرا اینجورید ؟ چه فرقی داره که خودتون پیداش کنید یا یکی دیگه ، مهم اینه شبیه کسی باشه ک به معیارتون نزدیکه، خدایی ی کم فک کن بهش ، چه فرقی داره ؟؟؟مهم شناخته،مهم تفاهمه ، واقعا نمیتونم درکتون کنم

نه معرفی مشکل نیست مشکل اینه که یه جلسه میزارن دو طرف حرفاشونو بزنن که به این نتیجه برسن که برای یک ...

من حس میکنم جلسه اول باید تصمیم گیری درباره این باشه که ایا جلسه دومی هم وجود خواهد داشت یا نه ادامه منتفیه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند