2777
2789
عنوان

اشنایی برای ازدواج چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 101 پست

زن ایده الت چجوریه

زندگی ایده ال چه شکلیه

نطرت در مورد اشتغال خانوم و کار خونه در اون صورت چجوریه

رابطت با خانوادت در چه حده و دراینده در چه حد میخوای باشه

درآمد و وضع مالی

اهداف برا آینده

نظرت در مورد بچه

روزی من با خواهر مادرت به مشکل بخورم چکار میکنی

تفریحاتت چیه

روز تعطیلو دوست داری چجوری بگذرونی

رابطت با دوستات در چه حده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال نپرس  رفتاراشو‌ زیر ذره بین بگیر ... طرف نمیاد همون اول بله مثلا من خسیسم  تو باید ...

اره منم قصد دارم چیزی فعلا نپرسم

مخصوصا اینکه ما حتی همو ندیدیم

پیش خودم میگم شاید اون یا حتی من از قیافه هم حتی خوشمون نیاد پس دلیلی نداره بخام زود سوال بپرسم

واقعا بده خاستکاری سنتی 

یجوری ام

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نظر ما اینه ک اینجوری ازدواج نکن

همیشه واسم سوال بود چرا طرف خودش یکیو پیدا نمیکنه و میسپره دست واسطه. تا اینکه یه خاستکار واسطه ای اومد و فهمیدم بللله یه جای کار میلنگه😐البته همشونم این طوری نیستنااا

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
 شغل و تحصیلات و سنشو میدونم و یه عکس هم ازش دیدم اونم از من همینارو داره

خب پس رفتاراش رو در نظر بگیر مثلا اینکه سر مسائل عادی عصبی میشه یا نه اینو نمیتونی از خودش بپرسی نمیدونم برای شما تا چه حد مهمه ولی من اگه بودم درمورد اعتقاداتتش هم کنجکاو بودم مثلا اینکه شراب نخوره یا نون حلال دربیاره که خیلی مهمه 

بگو معیاراتو بگو احترام ب خانوادت مهمه برات  این و براساس تحربه میگم اینارو گفته طرف حالا ب خا ...

اگه به حرف زدنه ک خیلیا خیلی حرفا بلدن بزنن طرف اومده راضیت کنه خب معلومه هرچی بگی تایید میکنه قبول میکنه ...مهم اینه طی زمان توی عمل مشخص بشه ک اونم تو ازدواج سنتی محاله

اگه به حرف زدنه ک خیلیا خیلی حرفا بلدن بزنن طرف اومده راضیت کنه خب معلومه هرچی بگی تایید میکنه قبول ...

دقیقا قبول دارممممم سنتی خیلی خطریه تو دوستی چارتا دغوا میکنی قهر میکنی دستت میاد طرف چجوریه

تاپیک سوالات خواسگاری منو ببین

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
تایپ شخصیتت چیه ؟ تا حالا آزمون شخصیت شناسی دادی؟ خودت چی خودت شخصیت خودت رو می شناسی بزن تستشو اول ...

نه والا تست شخصیت که ندادم، ولی در کل درون گرا هستم و دیر با هر چیز جدیدی کنار میام و اینکه و همین الان حس میکنم ممکنه اون از من خوشش نیاد درحالی که خیلی موارد من سطحم بالاتره، فکر میکنم اعتماد بنفسم پایینه که اینم بخاطر اینه تو خانوادم رو اعتماد بنفسم کار نشده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه به حرف زدنه ک خیلیا خیلی حرفا بلدن بزنن طرف اومده راضیت کنه خب معلومه هرچی بگی تایید میکنه قبول ...

چراهرچی گفتی قبول میکنه؟؟؟؟من بیشتراز7/8تا رد کردم چون شرایط منو نپذیرفتن...خیلی اشتباهه تفکرت درباره سنتی

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
دقیقا قبول دارممممم سنتی خیلی خطریه تو دوستی چارتا دغوا میکنی قهر میکنی دستت میاد طرف چجوریه

من ک هرچی ازدواج سنتی دور و برم دیدم نصفشون شکست خوردن طلاق گرفتن بقیشونم دارن میزنن تو سر و کله هم و بخاطر ابروشون زندگی میکنن

نظر ما اینه ک اینجوری ازدواج نکن

نظرت خیلی هم درسته، ولی میدونی سنم یکم بالا رفته حدود ۲۸ واسه همین گفتم حداقل امتحان کنم قرار نیست که چشم بسته بله بدم