2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004667 بازدید | 15318 پست
من مطمینم دخترت بالای ده سانت قد میکشه چون سن استخوانی پایینه

آره بابا دختر خاله من 10 سالگی پریود شد قدش 145 بود الان قدش 162 هست. خدا رو شکر سن استخونی دخترت پایینه راحت 15 سانت و رشد میکنه .خواشوهر خودمم 9 سالگی پریود شده بود میگه نمی دونم قدم چند بود ولی کوچولو لودم الان قدش 168 هست . عزیزم کسی باید نگران باشه که سن استخونی ش بالا باشه . دختر من با سن استخونی 13.5 سال . 8 سانت بعد پریود رشد کرده . فقط تا میتونی بهش بگو طناب بزنه روزی 15 بار هر بارش هم 30 تا . 14 تا بادام بخوره پوست کنده . پسته بده . شير رو حتما باعسل یا سنجد بده بخوره روزی 2 تا 3 لیوان. تخم مرغ هر روز بخوره . حبوبات.  ورزش های کششی انجام بده. . ویتامین دی روزانه بده بخوره تاثیرش بیشتره . من کاملا درکت میکنم ولی سعی کن به خدا توکل کنی من تو این 18 ماه خودم و کلا گذاشتم کنار فقط و فقط حواسم به ورزش و خواب و تغذیه دخترم هست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا دختر خاله من 10 سالگی پریود شد قدش 145 بود الان قدش 162 هست. خدا رو شکر سن استخونی دخترت پا ...

چشم عزیزم. 

ممنون حتما توصیه هات رو انجام میدم🥰

توکل بخدا

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام مامان های گل....  پسرم۱۳ ساله هست با قد ۱۵۶ ...زیر نظر غدد اطفال بردم عکس و آزمایش نوشت ... میگه زیاد بلند نمیشه..... نهایتا ۱۶۵ که خب به نظر من برای مرد کمه.... البته کلسیم زینک   امگا ۳ ویتامین D.   ویتامینA هم می خوره..

قد خودم ۱۶۰ قد پدرش ۱۸۰

تو‌همین تاپیک اسم یه مکمل نوشته بود که برای افزایش قد خیلی موثره ولی پیداش نمی کنم.   

ال آرژینین نبود یه چیز دیگه بود.... پ.  داشت

من‌چند روز پیش دیدم دکتر منشادی دیوانه میکوبه‌رو‌میز که امپول دیفرلین بدتر قد و کوتاه میکنه من چند روزی خواب نداشتم تا اینکه الان دیدم دکتر مقدادی یه پست گذاشته برای خوده دکتر منشادی که حرفت صحت نداره

من‌چند روز پیش دیدم دکتر منشادی دیوانه میکوبه‌رو‌میز که امپول دیفرلین بدتر قد و کوتاه میکنه من چند ر ...

اره منم اینو دیدم اعصابم خورد شد

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام مامان های گل.... پسرم۱۳ ساله هست با قد ۱۵۶ ...زیر نظر غدد اطفال بردم عکس و آزمایش نوشت ... میگ ...

ببرید یه دکتر دیگه حتما

اگر به بلوغ نرسیده و دکتر تایید کرد هورمون رشد بزنید بهش که بعدا مثل من پشیمون نشید

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

من‌چند روز پیش دیدم دکتر منشادی دیوانه میکوبه‌رو‌میز که امپول دیفرلین بدتر قد و کوتاه میکنه من چند ر ...

خدا لعنت منشادی رو

همین گمراهم کرد و اصلا حواسم به توقف بلوغ نبود فکر میکردم نباید انجام بدم

کاش پستاشو نمیدیدم

من دیروز با دکتر روحانی صحبت کردم. اونم پروفسوره گفت نه اینطور نیست. کیس با کیس فرق میکنه

خود منشادی به مریضاش میده حتی بالای ۱۰ سالم میده

من که آنفالوش کردم