2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005360 بازدید | 15336 پست
با یه بار پریود هم جواب میده دختر منم لک بینی داشت مهم سن استخوانه که بالا نیست توکل بر خدا انشالله ...

قربون شما. کاش منم موقع لک بینی زده بودم. خدا لعنت کنه دکترشو

دعا کنید نتیجه بگیرم

مکمل کلسیم فولیک دی مولتی ویتامین داده. خوبه دیگه؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه امگا ۳ هم واجبه انشالله نتیجه میگیری عزیزم🙏

خیلی زیاد نمیشه مکمل هاش؟ میترسم به کلیه اینا آسیب برسه

مثلا هقته ای سه باز امگا ۳ بدم خوبه؟

مرسی عزیزم 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

خیلی زیاد نمیشه مکمل هاش؟ میترسم به کلیه اینا آسیب برسهمثلا هقته ای سه باز امگا ۳ بدم خوبه؟مرسی عزیز ...

امگا ۳ هفته ای یدونه یا دو تا کافیه فولیک یادمه هفته ای یدونه ۵ میل بود الان نمیدم کلسیم و روز در میان میدم من 

مامان مهرسا امشب قلبم مچاله شد😭رفتم باز دکترش صحبت کردم که صبح برم دیفرلین بزنم گفت قدش ۱۵۰ میشهاله ...

زیاد رو حرف دکترا حساب نکن خطا داره همیشه درست نیست

سن استخوانیش پایین مطمعنا بیشتر میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

زیاد رو حرف دکترا حساب نکن خطا داره همیشه درست نیستسن استخوانیش پایین مطمعنا بیشتر میشه

ممنونم امیدوارم❤️

من مطمینم دخترت بالای ده سانت قد میکشه چون سن استخوانی پایینه

امیدوارم🥰

زیاد رو حرف دکترا حساب نکن خطا داره همیشه درست نیستسن استخوانیش پایین مطمعنا بیشتر میشه

یعنی ممکنه به ۱۵۵ برسه🥺

صد در صد میشه شک نکن

امیدوارم یه روز بیام بگم راست گفتی🥰

توکلم به خداست