2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004811 بازدید | 15329 پست
بله ۴ یا ۵ سانت سال اول چون هورمون های جنسی فعال شده هنوز کامل سرکوب نشدن و دیفرلین هنوز رشد استخوان ...

بعد از قطع امپول قدش چقدر بود.منم خیلی نگرانم تا این به قد ۱۵۰ برسه و بخوام امپول قطع کنم .سرعت رشدش خیلی کم شد😔اضطراب دارم و اینکه دکترش گفت امپول قطع کن اما من گوش ندادم .اخه قدش ۱۴۵ حد اقل به ۱۵۰ برسه بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از قطع امپول قدش چقدر بود.منم خیلی نگرانم تا این به قد ۱۵۰ برسه و بخوام امپول قطع کنم .سرعت رشدش ...

فقط یک سال و دو ماه هست که زده.باز با یه دکتر دیگه حرف زدم گفت صبر کن تا به ۱۵۰ برسه بعد قطع کن

دختر من با سن استخوانی ۱۱ سال درمان همزمان دیفرلین و سوما رو شروع کرد الان دقیقا شده دو سال  در ابتدا قدش ۱۳۷ بود الان شده ۱۵۲ و دیفرلین تازه قطع کردم و هورمون رشد ادامه میدم نگرانم خوب رشد نکنه .البته مامان مهرسا دیشب خیلی امیدوارم کرد و گفت سن استخوانی همون ۱۱ هست ( البته هر سال خود دکترش هم میگفت که سن استخوانی تغییرش جزئی بوده) 

اصلا نگران نباش به اکثرمون همینارو میگه😂

واقعا؟ من جدیش گرفتم😅

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

دختر من با سن استخوانی ۱۱ سال درمان همزمان دیفرلین و سوما رو شروع کرد الان دقیقا شده دو سال در ابتد ...

یه دکتر دیگه بهم گفت سوما بزن با ضد بلوغ اما میترسم چون ازمایش قبلش هورمون رشدش طبیعی و نرمال بود

دختر من با سن استخوانی ۱۱ سال درمان همزمان دیفرلین و سوما رو شروع کرد الان دقیقا شده دو سال در ابتد ...

قد دختر شما بالای ۱۶۵ میشه اصلا نگران نباش چون سوما زدی.معمولا رشدش ۷ سانت اضافه تر از حد ژنتیکی میشه

اکثر کسایی که به موقع ضد بلوغ زدن هم به حد اکثر ژنتیکشون میرسن .خیلی کم پیش میاد اشتباه شه.چون دکترها هم واقعا میدونن رو سرنوشت بچها اثر داره تمام سعیشون میکنن.طفلکا دشمنی ندارن که

دختر من تاخیر استخوانی از بچگی داشت که میگن ژنتیکی هست و قدش همیشه کوتاه تر از صدک ۵۰ بود ولی قبل از جوانه سینه آزمایش داد دکتر منشادی براش و گقت کمبود هورمون رشد نداره بعد از  هشت ماه از شروع جوانه سینه دکتر پورمتعبد ضد بلوغ با هورمون رشد همزمان داد و گفت برای رشد بهتر هر دو نیازه برای نتیجه بهتر چون در هر صورت ضد بلوغ رشد کند میکنه و آزمایش انجام نداد برای دخترم..bm چون دخترت جهش رشدی داشته هورمون رشدش الان خیلی بالا هست به نظرم ولی در کل فقط دکتر ها کیس به کیس و شرایط مختلف فقط میتونن نظر بدن  که چی برای کی بهتره .اگر میتونی پیش پورمتعبد ببرش داماد پرفسور رزاقی آذر هست و از تجربه های اونم استفاده کرده قطعا در طی طبابتش

چت جی پی تی به منم میگه قد نهایی دخترت بین ۱۴۶ تا ۱۴۸ میشهاصلا خواب و خوراکو گرفته عزیزممامان مهرسا ...

نه اینطور نیست حتما اثر میکنه  بهش فکر نکن والا استرس الکی میگیری تا این بچه بخواد بزرگ بشه

سعی کن بیخیال باشی. مطمعن باش هم آمپول اثر میکنه هم قدش بلند میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جان شما یادته چند وقت بعد از قطع میکرولین علایم بلوغ مهرسا مثلا حساس شدن سینه ها و بزرگ ...

دقیقا ۴ ماه بعد  آخرین آمپول و۱۹  آذر ماه زدم  و آخرای فروردین دیدم سینه ش داره جوانه میزنه بیرون 

شما ک آمپول ۳ ماهه زدین شاید بیشتر طول بکشه تا اثر کنه

اگ میخوای دیر پریود بشه نزار وزن بگیره. اگ چاق بشه بلوغ ش سریع تر میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببخشد اینجا پیام میدم لطفاً حمایت کنید و برای دوستانتون که بچه زیر دو سال دارند بفرستید 

لطفاً در گوگل کارزار و بعد در قسمت سرچ  کد 266217 رو  وارد کنید.
کارزار درخواست اجرای عدالت در طرح امید مادران باردار که شامل مادران فرزند زیر دوسال قبل 1405نیز بشود .
شاید فرجی شد سپاس🙏❤️