2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 923966 بازدید | 13968 پست
دکتر به دختر منم می‌گفت ۱۴۵ میشه می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی به ۱۵۰ نمی‌رسه ولی خدارو شکر بدون ...

دقیقاااا 

فعلا که نمیدونم برای ادلیا چی پیش بیاد

اما دکتر اولش گفت ۱۵۵

دکتر فعلی کفت بعید میدونم ۱۵۰ بشه حتی

ولی الان که یکسال تحت نظرشیم میگه اصلا مشخص نمیکنه حرف هیچ دکتری سندیت نداره در مورد قد نهایی

فوق العاده غیر قابل پیشبینیه

حالا تو شهر ما میکرولین بود البته یه وقتایی هم رفتیم مرکز استان گرفتیم ولی دیفرلین رو حتی مرکز استان ...

من اصلا هیچی پیدا نمیکردم ی دارو خانه بود ب زور یکی میداد 

ولی داداشم یزد دانشجو بود راحت ۵ ۶ تا با نسخه برام می‌گرفت می‌فرستاد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میشه منم بیام این متن شما رو بنویسم🥲

اره بابا چرا نشه

منم پارسال مهرسا ۱۵۳ بود قدش 

حتما بلند میشه قد میکشه  بخدا بیخیال باشی همه چی بهتر پیش میره

الآنم هر ماه قد میکشه؟؟

اره فعلا ک قد میکشه. حالا وسط ماه معمولا قد میکشه فعلا تغییری نکرده ولی فعلا ۴ سانت از بهمن تا حالا رشد کرده 

۴ سانت دیگه بیاد روش خوبه

سلام من الان سه نوبته برای دخترم امپول توقف بلوغ تزریق کردم اما اصلا علایم از بین نرفته حتی رشد سینه ی دخترم بیشتر شده خیلی نگرانم ممکنه آمپولش خوب نبوده باشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دخترم ۹سال و نیمشه ،قد ۱۳۹،وزن۳۳لوپرومر ۷.۵ تزریق کردیم

سلام گلم منم همین آمپولو برا دخترم میزنم

شما بعدتزریق علایم دخترتون از بین رفته یانه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ببینید منم دخترم تا زیر ۶ سال سالی دو دوره زینک میخورددکترش میداد چون سیستم دفاعی بدنش به شدت ضعیف ب ...

من چی بگم که اصلا زینک رو بخاطر کم اشتهایی دخترم قطع نمیکردم یعنی مرتب تا سه چهارسالگی بهش میدادم نهایت هر دوره چندروز فاصله بینش می افتاد

خیلی ممنون گلم کمپرس سرد خوب نیست بدتر میکنه؟

نیم ساعت اول کمپرس سرد. همراهت ببر درمانگاه...

اومدید خونه،،  تا یک ساعت کمپرس گرم بزارید. خواهش میکنم. دختر من دو سال و نیم میزنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من ۹ تای اول رو دبفرلین زدم فرانسوی از همه بالاتره الان قیمتش فک کنم ۲ تمن بالاتره وقتی دکتر رو عوض ...

من زیر جلدی میزنم زیاد درد نداره یعنی عضلانی بهتره

دیفرلین و میکرولین عضلانی هستند لوپرمر و واریوپپتیل زیرجلدی . دوزشون هم ۳/۷۵ که ۲۸ روزه هست ۱۱/۲۵ هم ...

بنظرت چرا برای دختر من دکتر میگه هر ۲۳روز یکبار؟؟ دو و نیم ساله میزنه. ۲ سال زیرجلدی زد. ۶ماهه عضلانی میزنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎