2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924294 بازدید | 13971 پست
سونو از سينه و سونو شكم و ازمايش انجام داد. عكس از مچ دست هم گرفت. بعد از ديدن جواب ها اين حرف رو زد ...

خیلی عالی اگ سن استخوانیش ۹ سال ک جز بلند قد هاس. چون ۱۳۹ برا سن استخوانی ی دختر ۱۰ ساله س 

پریود هم بشی اگ رو سن استخوانی تاثیر نزاره  قد بلند میشه

سینه تا رشد کنه ک یهو پریود نمیشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دکتر ب منم گفتم قد دخترم حدود ۱۵۲ میشه الان ۱۶۱ زیاد رو این حرف ها حساب نکن من مطمئنم دخترت بلند می ...

سن استخوانيش ٩ ساله

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سنو و ازمايش داد و دكتر گفت ده ماه ديگه پريود ميشه. دكتر گفت احتمالا يكي تو خانواده كيست pco هست ...

نه الان دیگه بلوغ خیلی سنش پایین آمده. دیگه دخترا ۸۰ درصد شون همین حدود ۱۱ تا ۱۲ دارن پریود  میشن

سن استخوانيش ٩ ساله

ببین سن استخوانی دختر من ۱۱ سال بود قد ۱۴۲ 

الان ۱۶۱. پس دختر شما خیلی بیشتر میشه خیلی جا رشد داره

خیلی عالی اگ سن استخوانیش ۹ سال ک جز بلند قد هاس. چون ۱۳۹ برا سن استخوانی ی دختر ۱۰ ساله س پریود هم ...

خدا از زبونت بشنوه🙏🏼🙏🏼 مرسي كه دلداري دادي🙏🏼 اين روزا فقط دارم گريه ميكنم. 

خواهش میکنم عزیزم

باور کن دخترت خیلی طبیعی الان سن بلوغ پایین آمده 

قدش هم طبق سن استخوانی ش بالا ۱۶۵ میشه

عزیزم شرایط سنی دخترت خوبه خداروشکر ،، خودت رو اذیت کن دخترای ما زیر 8 سال علائم پیدا کردن...به نظرم با دکتر دیگه ای هم مشورت کن ببین اونا هم راجع به پریودش همینو میگن یا نه... 

خواهش میکنم عزیزمباور کن دخترت خیلی طبیعی الان سن بلوغ پایین آمده قدش هم طبق سن استخوانی ش بالا ۱۶۵ ...

دخترم ٩ سال و ٤ ماهشه. 

قدش ١٣٩

وزن ٤٠ 

بلوغ شروع شد. رشد سينه و تخمك ها فعال شده. 

با اين شرايط به نظرتون قدش چند ميشه؟

خودم و همسرم قدمون ١٦٨ هست. 

اما خاله و عمه ها ١٥٠ هستند. 

عزیزم شرایط سنی دخترت خوبه خداروشکر ،، خودت رو اذیت کن دخترای ما زیر 8 سال علائم پیدا کردن...به نظرم ...

حتما چندتا دكتر ميبرمش. مرسي عزيزم🙏🏼

ممنونم عزیزدلمکدوم بهتره بنظرتعضلانی یا زیرجلدیبهش میکرولین داده

من ۹ تای اول رو دبفرلین زدم فرانسوی از همه بالاتره الان قیمتش فک کنم ۲ تمن بالاتره وقتی دکتر رو عوض کردم گفتم بازم دیفرلین بنویس گفت لازم نیست خرج اضافه بکنی همون میکرولین رو نوشت...عضلانی قطعا بهتره ..زیر جلدی مثل واکسن احتمال داره تب بکنن با اگه سرما بخورن نباید تزریق کنی تا خوب میشن