2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924595 بازدید | 13973 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دردش فرقی نداره. دخترم میگه یکیه.

تاثیر کدومش بهتره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عضلانی ها موثر ترن عزیزم

یعنی اینبار رفتم دکتر بگم براش عضلانی بنویس

دکترش گفته بود فرقی نداره خود دخترم خواست زیرجلدی باشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
یعنی اینبار رفتم دکتر بگم براش عضلانی بنویسدکترش گفته بود فرقی نداره خود دخترم خواست زیرجلدی باشه

اره. دختر من به محض زدنِ عضلانی ها،، سین ش تخت شد. خیلی خوشحال شدم😭😭 خود دکترش گفت عضلانی ها خیلی موثرترن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله متاسفانه سن بلوغ اومده پایین و به جز پریود زیر هشت سال پی گیری پزشکی نمیکنن

یادم بود این جا یه کامنت گذاشتم

حالا که یکی دو روزی هست نور چشمان من هم بالغ شده تجربه خودم را این جا می نویسم

دخترم ۱۱سال و ۷ ماهه هست

خوشحالم که از وقتی پیش دبستانی رفت تا همین امروز هر بار در حد سن خودش بهش آگاهی دادم

وقتی رفت پیش دبستانی بهش در حدی توضیح دادم که اگر توی سرویس بهداشتی مدرسه  چیزی دید نترسه

کلاس اول کمی بیشتر تا حالا

دیروز واقعا نترسید آمادگی ذهنی رو داشت

الان که فکر می کنم چیزهای زیادی برای گفتن نمانده مطمئن نیستم ولی فکر کنم درباره غسل و احکام بانوان لازم هست توضیحاتی بهش بدم 

مامان خانم ها آرامش شما باعث میشه بچه ها از این مرحله هم با خیال راحت عبور کنن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اره. دختر من به محض زدنِ عضلانی ها،، سین ش تخت شد. خیلی خوشحال شدم😭😭 خود دکترش گفت عضلانی ها خیلی ...

واقعا؟؟ 

دختر من که حس میکنم سینه هاش بزرگتر شده زیرجلدی میزد 

بنظرتچه مارکی عضلانیش راحتتر پیدا میشه

واقعا؟؟ دختر من که حس میکنم سینه هاش بزرگتر شده زیرجلدی میزد بنظرتچه مارکی عضلانیش راحتتر پیدا میشه

دختر منم زیر جلدی زد ۲سال. سینش بزرگتر شد. دکترش به همین خاطر براش عضلانی تجویز کرد. عضلانی ها خارجی هستند. زیرجلدی ها ایرانی.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واقعا؟؟ دختر من که حس میکنم سینه هاش بزرگتر شده زیرجلدی میزد بنظرتچه مارکی عضلانیش راحتتر پیدا میشه

هر چی بود بخر‌...فرانسویش هست و  مال دو کشور دیگه. من حد وسطش رو خریدم... نه گرونه،نه مناسبه... اون قیمت متوسطه رو شوهرم گرفته.

اریا ستودهو مرجان شکیبا رو دکتر خودش معرفی کردهرچی به ستوده زنگ زدم جواب ندادمن تحت نظر فاطمه سیاری ...

اریاستوده ی مدت مریض جدید نمیگرفت،الان میگیره ولی ی خورده وقت اولیه رو سخت میده،اینکه به دکترخودش اعتماد داری خوبه،ان شاالله همه چی عالی پیش بره

چند جلسه رفتم من کارم از مشاوره گذشته رسما دیوانه ام . دیشب تا خود صبح موی سرم رو کندم یه تیکه از سر ...

واقعا تعجب میکنم چرا این بلاها رو سر خودت میاری دخترت برای سنش ماشالا قد بلنده و خودتون هم میدونید کم کم 10 سانتو رشد میکنه، دیگه لزومی به این همه نگرانی نداره شما بهترین کارو برای دخترتون انجام دادید و دیگه باید با خیال راحت بشینید تا پریود بشه و تمام . من پارسال این موقع واقعا حالم بد بود چون دکترها گفتن دو تا سه سانت رشد میکنه دکتر سمیه هاشمیان میگفت در بهترین حالت اگه شانس بیاره 154 میشه با وجودی که مدام پیگیر بودم از 8 سالگی ولی این شد نتیجه ش . شما باید خدا رو شکر کنید و شرایط بدترو در نظر بگیرید که آرامش بگیرید واقعا ناراحت میشم که اینقدر ناشکری میکنید به قول دکتر منشادی میگفت گاهی به بیمارستان ها هم سر بزنید و ببینید دغدغه کسانی که اونجا هستن چیه یه کم واقع بین باشید این مدت شرایط یه بچه ای و دیدم که چی بود  و بیچاره در یک لحظه زندگیش از این رو به اون رو سد و الان فلج شده فقط از خدا میخوام من و ببخشه که چقدر ناشکری کردم

واقعا تعجب میکنم چرا این بلاها رو سر خودت میاری دخترت برای سنش ماشالا قد بلنده و خودتون هم میدونید ک ...

بله عزیزم واقعا حرفتون درسته ..گفتم که من رسماً دیوانه ام برای تمام مسائل اذیت میکنم خودم رو ..بحث دخترم باشه بیشتر .. واقعا خودمم می‌دونم کارم اشتباه ولی باز ادامه میدم