2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 925448 بازدید | 14010 پست
سلام مادرای عزیز لطفا از تجربه اولین تزریق امپولهای دخترای گلتون برام بگین خیلی نگرانم 😔😔😔😔😔😔د ...

سلام دوست عزیز منم ۱۲ مرداد اولین دوز رو واسه دخترم تزریق کردم ،منهم مثل شما خیلی خیلی میترسیدم ولی خوشبختانه خیلی راحتتر از اون چیزی بود که میترسیدم 

نگران نباشید و تزریق کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز منم ۱۲ مرداد اولین دوز رو واسه دخترم تزریق کردم ،منهم مثل شما خیلی خیلی میترسیدم ولی ...

خدا دختر گلتون رو حفظ کنه خداروشکر عزیزم دخترتون چند سالشه میتونم بپرسم کدوم مارک رو تزریق کردین❤️

طبق نظر دکتر،بله. زینک بلوغ رو بشدت جلو میندازه. هفته ای یکی دوتا بده کافیه

پس چرا من الان تو گوگل نظر چنتا دکتر رو خوندم از چت جی پی تی پرسیدم کلی گشتم همه جا گفتن زینک ربطی به بلوغ نداره

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
پس چرا من الان تو گوگل نظر چنتا دکتر رو خوندم از چت جی پی تی پرسیدم کلی گشتم همه جا گفتن زینک ربطی ب ...

خیلی موثر هست اتفاقا...فوق غدد برید هم بهتون میگه.بلوغ رو جلو میندازه. دختر خودمم با تجویز زیادیِ زینک در کودکی،بعلت کندی رشد،توسط دکتر اطفال،،، بلوغش جلو افتاد و با وزن ۱۵ کیلو علایم بلوغش شروع شد.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی موثر هست اتفاقا...فوق غدد برید هم بهتون میگه.بلوغ رو جلو میندازه. دختر خودمم با تجویز زیادیِ زی ...

ای وای میگم از وقتی زینک دادم یه سینه دخترم رشد کرده فقط با دقت و دست زدن مشخصه دلمو به اطلاعات گوگل و ..خوش کردم

پس ندم دیگه 😢خیلی از مامانا شنیده بودم باز به حرف گوگل و.. دل خوش کردم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام عزیزم به نظر منم به ۱۰سال می خورهمیشه بفرمایید قدش چند سانته

سلام عزیزم

قدش رو نمیدونم 

اما وزنش ۴۰ هست برای همین به خواهرم گفتم عکس بندازه

گزارش عکس اماده نشده

وقت گرفت برای متخصص غدد 

سلام مادرای عزیز لطفا از تجربه اولین تزریق امپولهای دخترای گلتون برام بگین خیلی نگرانم 😔😔😔😔😔😔د ...

سلام گلم،نگران نباش،من ۸تیر برای دخترم تریپتولین ۱۱/۲۵ایتالیایی تزریق کردم،بردم بیمارستان تزریق کردم،مشکل خاصی نداشت،عضلانی تو باسنش زد(امپول دختر من ۳ماهی یک باره)،

متولد تیر۹۶ هستاز دختر من دقیق ۲ سال کوچیکترههنوز ۹ سال هم نشده

سلام عزیزم خوبی. ب نظرم ۹ تا ۹.۵ باشه.  فکر نکنم زیاد با سن خودش فرق کنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ای وای میگم از وقتی زینک دادم یه سینه دخترم رشد کرده فقط با دقت و دست زدن مشخصه دلمو به اطلاعات گوگل ...

اره عزیزم.‌دقیقا برای دختر منم این مشکل پیش اومد.‌دکتر جدیدش سریع زینک رو قطع کرد و براش امپول تاخیر بلوغ نوشت.‌بچه یک وجب بود با وزن ۱۵. و  زینک خراب کرده بود همه چی رو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎