2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924294 بازدید | 13971 پست
خب این سه سال اختلاف سن استخوانی و تقویمیممکنه یهو پریود بشه من نگران همینمتوضیح کاملم نمیده علتش چی ...

عزیزم وقتی سینش جوانه زده مگه میشه پریود بشه ؟ کاش یه دکتر دیگه هم ببرید 

سلام دوستان. دخترم ٩ سالشه و داره سينه در مياره. بردمش دكتر گفت بلوغش شروع شده. خيلي خرف دكتر برام غ ...

عزیزم چرا گریه می‌کنی تا دخترت پریود بشه ۱۱سالش بیشتر میشه و قدشم رش می‌کنه ..الان قدش چنده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بازم ۳ ماه دیگه؟؟ کاش برا این اختلاف سنی ش حداقل ی راهکاری چیزی میداد این ۳ ماه ۳ ماه خیلی دی ...

حالا تو شهر ما میکرولین بود البته یه وقتایی هم رفتیم مرکز استان گرفتیم ولی دیفرلین رو حتی مرکز استان فقط یک داروخانه داشت

٩ سالشه و قدش ١٣٩ هستدكتر گفت قدش خيلي خوب داشته پيش ميرفته اما داره به بلوغ ميرسه و تا ده ماه ديگه ...

دکتر به دختر منم می‌گفت ۱۴۵ میشه می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی به ۱۵۰ نمی‌رسه ولی خدارو شکر بدون هورمون فقط با ضد بلوغ فعلا ۱۵۰ دکترا فقط بلدن ته دل مادرا رو خالی بکنن

اخه سنو و ازمايش داد و دكتر گفت ده ماه ديگه پريود ميشه. دكتر گفت احتمالا يكي تو خانواده كيست pco هست ...

یعنی تاثیر داره؟؟ منم pco هستم ولی خودم بعداز ۱۴ سالگی پریود شدم ولی علاعم از سن بین ۹و۱۰ شروع شد 

یعنی تاثیر داره؟؟ منم pco هستم ولی خودم بعداز ۱۴ سالگی پریود شدم ولی علاعم از سن بین ۹و۱۰ شروع شد

دكتر گفت تاثير داره😥

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
الان ١٣٩ هست

به نظرم اصلا نگران نباش قدش عالی سن استخوانی عالی و اینکه فعلاپریود نمیشه ..تا سن استخوانی به بالای ۱۲نرسه و علاعم بلوغ کامل نشه (سینه در حد سوتین موی زاعد مثل بزرگسال)پریود نمیشن 

دکتر به دختر منم می‌گفت ۱۴۵ میشه می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی به ۱۵۰ نمی‌رسه ولی خدارو شکر بدون ...

ضد بلوغ همون امپولي هست كه ماهي يكي بايد تزريق بشه؟

به نظرم اصلا نگران نباش قدش عالی سن استخوانی عالی و اینکه فعلاپریود نمیشه ..تا سن استخوانی به بالای ...

خدا خيرت بده. با خوندن حرفات خيلي حالم بهتره🙏🏼🙏🏼🙏🏼

کاش می‌پرسیدی بچه هامون همpco میشن؟

پرسيدم. گفت وقتي بچه ها از يكي از خانواده pco رو ارث ببرن نشونه اش همين بلوغ زودرسه 

خدا خيرت بده. با خوندن حرفات خيلي حالم بهتره🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خواهش میکنم عزیزم با تمام وجود درکتون میکنم چون خودمم حدود سه ساله همینم..اینجا هم دعوام میکنن که چرا خودتو عذاب میدی