2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 29589 بازدید | 740 پست
نه عزیزم من قضاوتش نکردم که دختر بدیه و...فقط از این که گفت رفت طلاهارو عوض کرد فاکتورشو زد به نام خ ...

اگه مقصر نباشه حقشه حتی بیشتر از اینم حقشه 

درسته کسی که جونش به لبش برسه میگه هیچی نمی‌خوام ولی این اشتباه هست چون مرد بازم می‌ره یکی دیگه رو بدبخت می‌کنه با خودش میگه اولی چیزی دستش نگرفت پس بزار برم سراغ بعدی و ادامه میده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_1w7z.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حداقعل یکیش و میزد به نام زنش اونم بالاخره تو این زندگی زحمت کشیده دیگه

اونی که سر 200 گرم طلا اینکار رو میکنه معلومه نقشه داره فکر همه جاشم کرده

خونه رو هم بزنن به اسمش بالا بکشه

کلا یه ساله ازدواج کرده ازدواج دومش هست تو این یه سال دو روز خونه داداشم بود ، یه ماه خونه مادرش قهر ...

ببین فقط ب داداشت بگو مهرشم میخاد بده بده فقط طلاقش نده  تاپیرشعه عجوزه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اسی هم داره میسوزه که چرا زن داداشه کا یک عمر تو خونه داداشه زحمت کشیده حق نداره چیزی داشته باشه فتن ...

میشه بری بیرون 

اولا یک عمر نیس و یه ساله ازدواج کردن 

دوماً والا داداشم هم بیرون کار میکرد هم خونه 

خانم یا قهر بود خونه ننش یا وقتایی هم که بود تکون نمی‌خورد

درضمن خانم همه چی شو میگیره نفقه و مهر و اجرت المثل و ...

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
خانمه وقتی زرنگ بازی درمیاره طلایی که شوهره خریده و میبره میفروشه دیگه چرا باید توقع مهریه بکنه؟؟؟ ا ...

میگید یا طلا یا مهریه مگه میشه مهریه رو گرفت قسط میبندن سالی یک سکه حرف شما درمورد جهیزیه وقتی درسته که خانوم حق های خودشو داشته باشه وقتی حق طلاق با مرد هس زن دستش به جایی بنده به نظر شما؟درمورد زرنگ بازی عروس من نظری ندارم فقط میدونم اکثریت خانوما زندگی خوبو ول نمیکنن برن تا حد ممکن سازش میکنن 

کلا یه ساله ازدواج کرده ازدواج دومش هست تو این یه سال دو روز خونه داداشم بود ، یه ماه خونه مادرش قهر ...

یعنی داداشت هیچ کاری نکرده ؟

دختره دیوونه هست الکی پاچه میگیره ؟

الکی شلوغ بازی در میاره؟

دو طرفه داستانو تعریف کن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_1w7z.jpg

اینقدر ب روی شوهره نمیبینه ک یواشکی کمک مادرش میکنه من میدونم چی میکشه

نصف گوسفند میدی مامانت؟واقعاعجیب نیست برات؟؟؟؟نهایت دوتیکه این اصلا دلسوز شوهرش نیست یزیده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اوه چقد عوضی و زرنگه حواستون باشه 

زن داداش منم با تهدید ب آبروریزی بعد از چن ماه ک عقد بودن کلی طلا و پول گرفت رفت. خدا ازش نگذره 

اینا کاربلدن کاسبن حواستون باشه با وکیل مشورت کنید