2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924294 بازدید | 13971 پست
عزیزم دخترت رو دکتر بردی؟ امروز نوبت داشت درسته ؟

سلام عزیزم

رفتم و‌مجدد کفت ۳ ماه دیگه بیار

هنوز بلوغ شروع نشده

ترشحات امکان داره از عفونت باشه

و این اختلاف سه ساله استخوانی ژنتیکی هست و به بلوغ زودرس مرتبط نیست

گفتم امپول تاثیر نداره براش گفت امپول برای کسیه که بلوغش شروع شده 

به برادرزاده م اولین امپول رو نوشت

بخدا به این مامانای بیخیال حسودیم میشه خوش بحالشون ..بقران قسم این چند روز چنان فشاری رو مغزم بوده ا ...

سلام عزیزم،ان شاالله همیشه سلامت باشی،این چه حرفیه ان شاالله دخترت صد درصد قد میکشه،بعدم ما تلاش خودمونرو کردیم بقیه رو به خدا بسپار و واقعا همه چی قد نیست،من الان کسی رو میشناسم باقد ۱۵۰ واقعا فعال ،موفق وخوشبخت هست و فوق العاده اعتماد بنفس داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،خداروشکر،ان شاالله سلامت باشه وتندرست،نگران نباش ی خورده درد تو امپول عضلانی طبیعی هست،فقط با ا ...

سلام عزیزم خیلی ممنون شرکت کلسیم خودم بخرم یا دکتر باید تجویز کنه؟

سلام عزیزم میشه بگید کدوم بیمارستان کودکان بردید ، دکتر غدد به دختر منم لوپرومر ۷.۵ داده بود این ماه ...

طبیعیه ....دختر من ۲ساله میزنه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببینید منم دخترم تا زیر ۶ سال سالی دو دوره زینک میخورددکترش میداد چون سیستم دفاعی بدنش به شدت ضعیف ب ...

دو سه هفتس زینک میدم دیگه نمیدمش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام دوستای عزیزم امروز بردم آمپول دخترم رو زدم خدا رو هزار مرتبه شکر موقع تزریق اصلا درد نداشت ولی ...

طبیعیه.کیسه گرم بزار.‌روزی ۲عدد تخم مرغ واجبه. به هر صورتی. و گوشت فراوان.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام عزیزم خیلی ممنون شرکت کلسیم خودم بخرم یا دکتر باید تجویز کنه؟

کلسیم دی. یا شربت یا قرص.

سلام عزیزمرفتم و‌مجدد کفت ۳ ماه دیگه بیارهنوز بلوغ شروع نشدهترشحات امکان داره از عفونت باشهو این اخت ...

سلام عزیزم یعنی سن استخوان ژنتیکی بالا باشه دیگه ربطی به زود بسته شدن صفحات رشد نداره؟

سلام عزیزم یعنی سن استخوان ژنتیکی بالا باشه دیگه ربطی به زود بسته شدن صفحات رشد نداره؟

سلام عزیزم نه در اصل موضوع فرقی نمیکنه

منتها گفت بالارفتن سن استخوانیش ربطی به بلوغ نداره

و خودش یه مشکل دیگه س

ببین تو بنظرم یه مشاور بروالانم که همه میگن دخترت قطعا ۱۶۰ رد میکنه باز فکروخیال میسازی واسه خودت

چند جلسه رفتم من کارم از مشاوره گذشته رسما دیوانه ام . دیشب تا خود صبح موی سرم رو کندم یه تیکه از سرم خالی شده به ابرو هم ندارم😂😂😂

راستی دوستان بین امپول ها فرقی هست من اینجا اسمهای مختلفی میشنومتو نسحه برادرزاده م اشتباه نکنم میکر ...

دیفرلین و میکرولین عضلانی هستند لوپرمر و واریوپپتیل زیرجلدی . دوزشون هم ۳/۷۵ که ۲۸ روزه هست ۱۱/۲۵ هم ۸۴روزه

سلام عزیزمرفتم و‌مجدد کفت ۳ ماه دیگه بیارهنوز بلوغ شروع نشدهترشحات امکان داره از عفونت باشهو این اخت ...

به نظر من که آمپول نمیده هیچ وقت شما هم دنبال آمپول نباش چون هم سنش خوبه قدش.

سلام عزیزم،ان شاالله همیشه سلامت باشی،این چه حرفیه ان شاالله دخترت صد درصد قد میکشه،بعدم ما تلاش خود ...

ممنون عزیزم انشاالله..آخه من تو تمام موارد همینم بیشتر در مورد دخترم ..دست خودم نیست