2777
2789
عنوان

تو لب تاب برادر شوهرم عکسای عروسی شوهرمو دیدم:))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرت؟!مگه میشه؟! پدر مادرت میدونن؟

حالا که شده

مامانم شاغل بود من همش با داداشم تنها بودم

تا یه حدی فهمیدن مامانم دیگه سرکار نرفت ولی دیر شده بود نمیدونن در این حد بوده فکر میکنم در حد دستمالی و اینا بوده

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
داداشم اره میدونه دوست نداشتم هیچوقت برای هیچ خواستگاری توضیح بدم شاید اگر میگفتم قبول میکردن ولی ...

این اقا کنار اومده؟

اینجا تا سن میگی همه فاز نصیحت برمیدارن انگار سن پایین تر مشکل ندارن

مهم اینه همو دوست دارید.بچه هم داره بزرگه دیگ از پس خودش برمیاد 

😏
حالا که شده مامانم شاغل بود من همش با داداشم تنها بودم تا یه حدی فهمیدن مامانم دیگه سرکار نرفت ولی ...

باید می گفتی حقیفت رو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
حالا که شده مامانم شاغل بود من همش با داداشم تنها بودم تا یه حدی فهمیدن مامانم دیگه سرکار نرفت ولی ...

عزیزم بمیرم برات خیلی شرایط بدیه آدم تمام اعتمادش رو از آدما از بین می‌بره 

خب الان داداشت رو میبینی؟

چند سالتنون بود

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
همسرش فوت شده...

حق داری 

ولی سعی کن بیشتر شوهرتو جذب خودت کنی تا فقط ب تو توجه کنه و گذشتشو فراموش

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
من 24 سالمه الان داداشم 8 سال از من بزرگتره میبینمش و بهش لبخند هم میزنم

خب در مورد اون قضیه به روت نیاورده 

جیزی نگفت دیگه

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
من 24 سالمه الان داداشم 8 سال از من بزرگتره میبینمش و بهش لبخند هم میزنم

همون اول ک گفتی مجبوری فهمیدم قضیه رو 

ب نظرم خودتو از چاله تو چاه ننداز 

دست خودت ک نبوده شاید یه نفر سر راهت قرار بگیره و همه جوره بخوادت بهتر از این تصمیم۶

این اقا کنار اومده؟ اینجا تا سن میگی همه فاز نصیحت برمیدارن انگار سن پایین تر مشکل ندارن مهم اینه ...

اره می‌دونه خیلی آدم خوبیه خیلی ولی من خودم عذاب وجدان دارم با اینکه چند ساله جدا شده همش تلاش میکنم برگرده و با زن قبلیش دوباره ازدواج کنه بخاطر دخترش از یه طرفم این بره دیگه من هیچوقت نباید فکر ازدواج بکنم

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
یه دختر 10 ساله داره خودم مجردم 24 سالمه آقا 34 سالشه

چرا میخوای اینکارو بکنی؟ 

دوست من شرایط شمارو داشت الان بعد از ۴ ماه ازدواج پشیمون شده و دائم گریه میکنه😔

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی