2777
2789
عنوان

تو لب تاب برادر شوهرم عکسای عروسی شوهرمو دیدم:))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 147 پست
دقیقا منم خودمو میزارم جاش میبینم فراموش که نمیشه کرد فقط میشه زندگی کرد... هیچ حرفی ام ازش نزده تا ...

حق میدم بهت

حست رو درک میکنم 

ولی کاش ب این فکر کنی چه قدر همسرت مَرده ! کم پیش میاد همچین ادم با درک و شعوری که تو زندگی هیچ حرفی نزنه ازش که شما نرنجی 

و به این اندازه انسانه که فراموشش نکرده و سر خاکش میره ..

من جات بودم با این دید نگاش میکردم و از انتخابی ک کردم بیشتر خوشحال میشدم 

مطمئن باش شما رو هم دوست داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ جنایت که نکرده  متاسفانه با دنیای الان که گاهی پسر ادم بده از اب در میاد گاهی دختر من ...

میبینی حالا اگه برعکس بود خانم مطلقه و آقا مجرد همه میگفتن مهم نیست مهم هر دو طرفن که همو دوست دارن و هزاران دلیل دیگه اما وقتی دختر مجرد با مرد مطلقه بخواد ازدواج کنه همه میگن چرا ارزش خودتو میاری پایین و موقعیت بهتر میاد و.... 

امان از این جماعت که همه چیو واسه خودشون خوب می‌دونن و حق خودشون می‌دونن اما به جنس مخالف که میرسه ....😏

میبینی حالا اگه برعکس بود خانم مطلقه و آقا مجرد همه میگفتن مهم نیست مهم هر دو طرفن که همو دوست دارن ...

دقیقا متاسفانه جو اینجا مدت هاست طرف خانوم هاست حتی اگه ناحق باشه 

فرق نمیکنه موضوع تایپیک چی باشه 

مقصر و مظلوم کی باشهذ

فقط حق با خانم یعنی عروس هست 

اره می‌دونه خیلی آدم خوبیه خیلی ولی من خودم عذاب وجدان دارم با اینکه چند ساله جدا شده همش تلاش میکنم ...

عزیزم اگر قرار بود کنار هم شادباشن جدا نمیشدن 

اگر خوبه از دستش نده

خوشبخت بشی

😏
من 24 سالمه الان داداشم 8 سال از من بزرگتره میبینمش و بهش لبخند هم میزنم

ببین الان خیلیا بکارت ندارن بقران ولی ازدواج میکنن.اصن چیزی بنام بکارت وجود نداره برو دکتر بگو رابطه نداشتم میگه بکازتت سالمه