2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا رفیقم

65 بازدید | 12 پست

جمعه جشن نامزدیشه(میدونه من راحت شوهرم میتونه برسونتم) وببرم جشنش... برگشته میگه خب میدونم نمیایی شرایطشو نداری منم ناراحت شدم گفتم چرا جلو جلو جای من تصمیم میگیری من ک میتونستم بیام.... پیام داده جای اینک از دلم دربیاره برا طرز دعوت کردنش پیام داده هرجورراحتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد دعوتت کنه که اینجوری گفته تو هم نرو ارزش نداره دیگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
منم نمیرم ولی بهش فهموندم ک بد دعوت کرد منو گفتم چرا جلو جلو جای من تصمیم گرفتی

اینو فقط باید بلاک کنیو دکمشو بزنی گورش گم بشه. ادم سمی رو میخای چیکار. الان فک کرده شوهر کرده شاخ غول شکسته چند ماه دیگه واسه دردودل کردناشو بدبختیاش دنبال یکی میگرده ک فقط باهاش حرف بزنه اون موقع ک کسی دورش نبود ارزش دوستاشو میفهمه. دیگه بهش پیام نده خودتو کوچیک نکن

اینو فقط باید بلاک کنیو دکمشو بزنی گورش گم بشه. ادم سمی رو میخای چیکار. الان فک کرده شوهر کرده شاخ غ ...

ن کارش ندارم یکم ازاین ناراحتم ک رفیق قدیمیمه هروقت میرفتم شهر خواهرشوهرم میکفتم میخام برم پیش دوستم الان دیگ هیچ