آنا_تیلور مدیر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1260 عنوان تو لب تاب برادر شوهرم عکسای عروسی شوهرمو دیدم:)))))) | مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 147 پست حالم بده یه حس عجیبی دارم هم ناراحتم هم عصبانی هم غمگین دلم میخواد گریه کنم داد بزنم بغض گلومو گرفته ولی نمیخوام کسی بفهمه...بیاید یکم حرف بزنیم آروم شم🙂 1401/02/20 | 19:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... کی بهت تجاوز کرده؟اون اقا میدونه بکارت نداری؟ عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
کاملیاب عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3508 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... چرا تجاوز شده مگه میشه ...تجاوز چی آخه مگه قدیمه
آنا_تیلور مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1260 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... کی تجاوز کرده؟چرا شکایت نکردی؟
setarekoocholo عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 7685 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... پس چطوری خواستگار فرمانده و .... داری رو چه حسابی اونا ازتون خواستگاری کردن
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... ینی چی پوستتو کندی مگه میشه پرده نداشتن برای خیلی ها الان مهم نیست ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
کاملیاب عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3508 کارمند بانک خانواده خوبی هم هستن همه شرایط خوب رو داشتن به خاطر همین این موضوع برام مهم نبود مهمم نیست
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 چرا؟ جنایت که نکرده متاسفانه با دنیای الان که گاهی پسر ادم بده از اب در میاد گاهی دختر من ... عزیزم نمیخوام تعریف کنم شرایط مالیم خوبه خونه پول چهرمم میگن زیبای خانوادمم سط سواد بالای دارن و موقعیت خوبی عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
reine_setare1998 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1344 کی بهت تجاوز کرده؟اون اقا میدونه بکارت نداری؟ داداشماره میدونهدوست نداشتم هیچوقت برای هیچ خواستگاری توضیح بدم شاید اگر میگفتم قبول میکردن ولی هرجا حرف تجاوز میشه باید حتما ثابت کنی تجاوز بوده باور نمیکنن من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 چرا؟ جنایت که نکرده متاسفانه با دنیای الان که گاهی پسر ادم بده از اب در میاد گاهی دختر من ... چرا برم کهنه شور بچه اون طرف بشم عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
کاملیاب عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3508 عزیزم نمیخوام تعریف کنم شرایط مالیم خوبه خونه پول چهرمم میگن زیبای خانوادمم سط سواد بالای دارن و موق ... چرا بچه دار نمیشی
آنا_تیلور مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1260 داداشم اره میدونه دوست نداشتم هیچوقت برای هیچ خواستگاری توضیح بدم شاید اگر میگفتم قبول میکردن ولی ... برادرت؟!مگه میشه؟!پدر مادرت میدونن؟
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 داداشم اره میدونه دوست نداشتم هیچوقت برای هیچ خواستگاری توضیح بدم شاید اگر میگفتم قبول میکردن ولی ... داداشت کجاست؟چندسالش بود؟ عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
07icegirl عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1690 پرده بکارت ندارم بهم تجاوز شده منم تو این سالها به کسی نگفتم و به پوست بدن خودم آسیب رسوندم پوستشونو ... وای خدا بمیرم واست
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 داداشم اره میدونه دوست نداشتم هیچوقت برای هیچ خواستگاری توضیح بدم شاید اگر میگفتم قبول میکردن ولی ... الان داداشت رو میبینی؟چرا این کارو کرده اخههههه ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 چرا بچه دار نمیشی بیماری عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم