2777
2789
عنوان

حسرت پسر

7217 بازدید | 201 پست

هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم.  دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم.  روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم  نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم.  به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.  

نام مستعار حذف شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خود بچه مشکل دارین یا جنسیتش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دختر مگه چشه ک دیگران ترحم کنن بهتون به خاطرش😐

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

ان شاالله که سالم و صالح باشه🌱😇

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏