هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم. دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم. روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم. به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.
ولی اینکه میگید اگه دختر بشه داغون میشید اینو بدونید ک شاید شما انتخاب کرده باشید ک بچه دار بشید ولی اون بچه انتخاب نکرده ک همچین پدر مادر ناشکر و جنسیت زده ای نصیبش بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم✌️بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
منم دوتا دارم تازه سومی رو باردار شدم انقدر گریه کرذم تا پای سقطم رفتم ولی از عواقبش ترسیدم وگرنه ...الان موندم منتظر سونوی قلب جنین ببینم خدا چی میخواذ ولی اصلا تمایلی ندارم به اومدنش توی زندگیم گند زد به تمام برنامه ریزی هام انقددددر خجالت میکشم از اینکه بخوام اعلام کنم به بقیه
بد ب دلت راه نده خواهرمنم سه تا دختر داره چهارمی رو باردار شد میخواست سقط کنه ک پشیمون شد پسر بدنیا اورد
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤