2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلن شو تا نزدمت   

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم از ۵ ونیم پا شدم رفتم سرکار ۱۲ و ۲۰ دقیقه رسیدم خونه سریع ناهار و نماز با سرویس ۱ رفتم دانشگاه کلاس داشتم با سدویس ۴ برگشتم اومدم دوش گرفتم کلی لباس شستم با دست لباسایی که قبلا شسته بودم هم اتو کردم خونه رو جارو برقی کشیدم و گردگیری کردم

قهوه خوردم الانم باید برم درس بخونم ولی خیلی خستم🥺

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

گمشو برو درستو بخون نی نی سایت برات درس  ودانشگاه و شغل میشه؟البته باعرض معذرت گفتم غلیظ باشه حساب ببری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

منو نزن گناه دارم 😂

پاشو دیگه   

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود