2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7218 بازدید | 201 پست
ینی اگه پسر بشه توان نگهداریش رو دارید ؟ اگه دختر بشه نه ؟ 

برامون سخته  هزینه نگهداری چهار فرزند. بخصوص اگه دختر باشه. توی این دوره. زمونه.  بخدا این سه تا رو از همه چیز. خودم میزنم.  که دخترام کمبودی نداشته باشند.  چهار تا دختر. خیلی زیاد. برگشتم به قدیم بچه زیاد 

نام مستعار حذف شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من تا حالا تو سایت با کسی بد حرف نزدم ولی حالم بهم خورد از این طرز فکر اگه دختر باشه توانایی نگهداریشو نداری مگه اون طفل معصوم برای به دنیا اومدن برای شما درخواست فرستاده خودت مراقب نبودی 

خواهشا با این طرز فکرت گند نزن به ارزش وجودی و اعتماد به نفس اون ۳تا دخترت به نظرم یسریا صلاحیت بچه دارشدن ندارن 

بد ب دلت راه نده خواهرمنم سه تا دختر داره چهارمی رو باردار شد میخواست سقط کنه ک پشیمون شد پسر بدنیا ...

الهی شکر.  بخدا  اطرافیان بیشتر. داغون میکنن 

نام مستعار حذف شود

برو بایه ماما ماهر مشورت کن اگه واقعا می‌ترسی و نمیخوای نگهش ندار ولی اگه نگهش داشتی یا نداشتی دیگه فکر نکن اگه دختر بشه یا سقط کردی اگه پسر بود چی من یکو دیدم پسر خواست سه تا دختر داره شوهره میگه انقد بچه میارم تا پسر بشه وضعش خوبه بد نیست بهشون میرسه یکی هم دختر خواسته سه تا پسر آورده جز خدا کسی نمیدونی و نمیتونه فقط تا دیر نشده من نگه داشتم هی گفتم الان هفته هفت الان هشت یهو دیدم رسیدم آنومالی اول هیچی کار از کار گذشت 

سوره اعلی رو بنوبس بزار تو یه پارچه ببند به کمرت  امیدخدا پسر میشه نیت کن لسمشو بزاری علی یا ...

جنسیت از همون نطفه تعیین میشه ها! 

عوض نمیشه با یه دعا پر کمر! 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
منم دوتا دارم تازه سومی رو باردار شدم انقدر گریه کرذم تا پای سقطم رفتم ولی از عواقبش ترسیدم وگرنه .. ...

عزیزم اینا رو ب خود بچه و اطرافیان نگو بعد ها براش تعریف میکنن طفلکی اذیت میشه از شنیدن اینا