2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 139 پست
کرمانیا که خوبن

ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزین

میگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیم

من دو ساعت تو جایگاه یه صف دیگه منتظر بودم

مثلا بنگاه یه طوری گفت ما خونه به دختر مجرد نمیدم که انگاری من جزام دارم

اصن خیلی بی ادب بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رفتی طوری نیس کارا انتقالی تو درس کن هم خوابگاهی های خودم‌کرمانی بودن بنده خدا ها آدمای بدی نیستن سعی کن‌تو‌همون خوابگاه تا وفتی انتقالی میگیری خودتو با کسی درگیر نکنی 

خدایی رفتارمون بد نیست زیاد چطورمونه مگه

من شهرستانم والا کاری به کار کسی ام نداریم کمکی ام بربیاد ازدستمون کوتاهی نمیکنیم بقیه رو نمیدونم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزینمیگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیممن دو ساعت تو جایگاه یه ص ...

خوب اغلب شهرا به دختر مجرد خونه نمیدن

و راجع به بنزین والا من پلاک غیر کرمان زیاد دیدم اینجا مگه میشه به هیچ کدومشون بنزین ندن😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بهت قول میدم بعد یه مدت دیگه‌ کرمانو ول نکنیمگه چ رفتاری داشتن

ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزین

میگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیم

من دو ساعت تو جایگاه یه صف دیگه منتظر بودم

مثلا بنگاه یه طوری گفت ما خونه به دختر مجرد نمیدم که انگاری من جزام دارم

اصن خیلی بی ادب بودن

کادر دانشگاه که اصن جواب منو نمیدادن

آخرش اصن بغضم گرفت 

به آقاعه گفتم دارم ازتون سوال میپرسم

این چه رفتاریه

ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزینمیگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیممن دو ساعت تو جایگاه یه ص ...

چی قبول شدی 

ببین الان اینجور ب نظرت میاد ما کرمان دانشگاه بودیم دانشجوهای شهرای دیگه‌خیلی دوس داشتن کرمانو

و‌ بعضیا بعد لیسانس نمیرفتن ب زور باید میبردیشون