2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7218 بازدید | 201 پست

ان شاالله ک پسره 

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْاللهم صل

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْاللهم صل‍ 

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْاللهم صل

خدایا شکرت بابت همه چی 💖و این ک همه چی داره خوب پیش میره💖🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی بچه چهارم چی شد سقط کردی

بله خواهر. سقطش کردیم رفت.   با آزمایش خون تعیین جنسیت کردیم. هشت هفته سقط شد.  با تمام وجودم عذاب میکشم امیدوارم خدا خودش ببخشه.  یادم رفت بگم. بعدش چه بد بیاری آوردیم. برادر شوهر عزیزم. با سن سی سال و داشتن سه تا بچه. خودکشی کرد فوت شد. سه تا بچه ش. من نگهداری کردم. خونواده شوهرم میخاستن. زنشو بدن به شوهرم. با کلی بدبختی  اون یکی برادر شوهر خانمشو گرفت شرش کم شد.  خاستم بگم من بچه خودمو نخواستم خدا سه تا بچه رو آورد تو زندگیم. اجباراً باید نگه دارم چون مادرشون. میخاست شوهر کنه. ولی فامیل کمک کردن. زن رو آوردن بالای سر بچه هایش.   تازه آرامش به زندگیم برگشته 

نام مستعار حذف شود

بله خواهر. سقطش کردیم رفت.   با آزمایش خون تعیین جنسیت کردیم. هشت هفته سقط شد.  با تم ...

وای آجی چ سخت خدایا من الان دختردومممم چندروز دیگه ب دنیا میاد سزارینی ام و پسردار شدن برام خیلی مهم میترسم نشه و همش ناشکری میکنم خدا منو ببخشه🥺

وای آجی چ سخت خدایا من الان دختردومممم چندروز دیگه ب دنیا میاد سزارینی ام و پسردار شدن برام خیلی مهم ...

بسلامتی قدمش خیر باشه برات شما بچه دومت خواهر خوشحال باش دخترت باید حتما خواهر داشته باشه ولی سومی رو برو ای وی اف کن. از الان بفکر ش باش ناخواسته باردار نشی. 

نام مستعار حذف شود